hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Etelä-Karjalan matkailumarkkinointiyhtiö goSaimaa Oy hakee asiakkuuspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2025 saakka.

Oletko motivoitunut ja hyviä vuoronvaikutustaitoja omaava matkailualan ammattilainen? Sinulla on laaja kokemus ja syvä matkailutoimialan ymmärrys, sekä kokonaisvaltaista näkemystä matkailun kehittämisestä?

Asiakkuuspäällikkönä / International Sales Managerina vastaat Etelä-Karjalan alueen yritysten kanssa tapahtuvasta tuotteistuksesta ja alueellisen myyntisalkun kokoamisesta matkanjärjestäjien tarpeisiin perustuen. Vastuullasi on myös neuvottelut matkanjärjestäjien kanssa, kansainväliset workshop-, messu- ja myyntitapahtumat sekä Etelä-Karjalan saavutettavuuden edistäminen, ml. charter lentojen osalta. Sinulla on valmiutta matkustaa Euroopassa sekä myös sen ulkopuolella. Olet toimeenpanokykyinen oma-aloitteinen matkailualan asiantuntija, jota innostaa toiminnan jatkuva kehittäminen ja haluat auttaa eteläkarjalaisia yrittäjiä matkailutuotteiden ja palveluiden tuotteistamisessa ja kehittämisessä. 

goSaimaa Oy on Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien sekä matkailuyritysten perustama yhtiö, jonka tehtävänä on edistää Etelä-Karjalan matkailua markkinoimalla maakunnan matkailupalvelutuottajien monipuolista tuotevalikoimaa. goSaimaa Oy toteuttaa myös matkailukehittämishankkeita, joiden tavoitteina on edistää alueen tuotteiden kehitystä ja paketointia sekä vahvistaa matkailuyritysten valmiuksia toimia sekä kotimaisessa että kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tarjoamme matkailu- ja elinkeinokehittämisen näköalapaikan Etelä-Karjalan alueella. Saat vastuullisen ja monipuolisen työkentän, joustavat työehdot sekä huipputiimimme tuen. Hae mukaan mahtavaan ja erittäin tehokkaaseen porukkaan ja auta meitä vahvistamaan Lappeenranta-Imatra seudun tunnettuutta osana Saimaan alueetta sekä kotimaassa että ulkomailla! 

Edellytämme sinulta:

 • aiempaa työkokemusta ja näyttöä tuloksellisesta toiminnasta matkailunkehittämisen parissa
 • matkailutoimialan hyvää tuntemusta
 • kokemusta tuotteistamisesta ja tuotekehityksestä
 • hyviä organisointi- ja projektinhallintataitoja
 • toimeenpanokykyä sekä kykyä nähdä laajasti toimialan mahdollisuudet ja kasvupotentiaali 
 • kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ja viedä asioita pitkäjänteisesti eteenpäin
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • erinomaisia yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Arvostamme, jos sinulla on myös:

 • kokemusta kehittämishankkeista ja alueorganisaation toiminnasta
 • käytännön osaamista matkailumyynnistä ja matkanjärjestäjäyhteistyöstä sekä lentoliikenteen edistämisestä
 • tuntemusta OTA- ja muista matkailun keskeisistä kanavista

Tehtävä on määräaikainen, 31.12.2025 asti, kokoaikainen. Tehtävä on sidottu Lake Saimaa 2.0 - matkailutuotteilla kansainvälisille markkinoille hanketoteutukseen ja myönteiseen rahoituspäätökseen. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2023. 

Tulet työskentelemään Lappeenrannan keskustassa sijaitsevassa toimistossa ja tulet olemaan osana meidän tehokkaasta tiimiämme. Tehtävä on monipuolinen ja edellyttää ilta- ja viikonlopputyötä sekä mahdollisesti myös matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Meillä on liukuva työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Viikkotyöaika on 36,25 h. Työehtosopimus: Avainta
Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen katja.vehvilainen@gosaimaa.com viimeistään 1.10.2023.
Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteeseen GoSaimaa Oy, Kauppakatu 40, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä Asiakkuuspäällikkö.

Haastattelut pidetään 11.10.2023 ja 13.10.2023.

Tiedusteluihin vastaa goSaimaa Oy:n johtaja Katja Vehviläinen, keskiviikkona 20.09.2023 klo 13-15 sekä 27.9.2023 klo 9-11, puhelin 044 7177991, sähköposti katja.vehvilainen@gosaimaa.com

Lisätietoja
www.gosaimaa.com