language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

18. Black & White Theatre Festival Imatra 21.-23.7.2022

Imatralla järjestetään 21.-23.7.2022 18. kansainvälinen Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali. Imatra sykkii kolmen päivän ajan kansainvälistä tunnelmaa, kun teatterit ympäri maailmaa valtaavat estradit.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali on monien maiden teatteripiireissä jo tunnettu tapahtuma – Imatralla on nähty tähän mennessä 47:sta maasta yli 250 erilaista esitystä. Festivaalin perusidea on "Teatteria ilman rajoja"

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaaleilla on nähty viimeisen viidentoista vuoden aikana monenlaisia teatterisuuntauksia – kokeilevaa nyky-tanssiteatteria, sykähdyttävää ja pysähdyttävää musiikkikatuteatteria, perinteistä kerronnallista suurieleistä draamaa, modernia audiovisuaalisesti korkeatasoisesti tuotettua nykyoopperaa, taidokasta balettia sekä mitä eriskummallisempaa nukketeatteri-,sirkus- ja akrobatianäytelmää.

Festivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria sen kaikissa  ilmenemismuodoissaan ja koota yhteen teatterialan ammattilaisia ympäri maailmaa  houkuttelemalla kaiken ikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeellisen traagiseen ja jopa hullunhauskaan maailmaan.

FESTIVAALIN OHJELMA. 

LIPUT TICKETMASTERISTA.

Taiteellinen johtaja / Artistic Director KAMRAN SHAHMARDAN

Festivaalin aikana myytävänä paikallisten käsityöläisten tuotteita.