hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Discover Saimaa pikkujoulutarjonta

Discover Saimaa pikkujoulutarjontaPikkujoulutarjonta SaimaallaPikkujoulut Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Tervetuloa viettämään ainutlaatuiset pikkujoulut Discover Saimaan seurassa!

Etsittekö vielä täydellistä paikkaa yrityksenne pikkujoulujen järjestämiseen? Meillä Discover Saimaalla Imatralla tarjoamme unohtumattomia elämyksiä jouluhengessä. Oli kyseessä sitten metsäretkirastit ja sytykkeiden teko, liukulumisuksiretket tai maastohiihtokurssi, meillä on ohjelmaa kaikenkokoisille ryhmille.

Ohjelmaehdotuksia:

Metsäretkirastit ja Sytykkeiden Teko: Lähde mukaan seikkailulle metsään, ratko arvoituksia ja nauti upeasta luonnosta. Metsäretkirastimme tarjoavat joukkueellenne hauskan haasteen. Palatessa voitte yhdessä oppia sytykkeiden teon taituruuden luonnonantimista.

Liukulumisuksiretket: Koe talven taika liukulumisuksilla! Ohjattu retki tarjoaa rentouttavaa liikuntaa ja mahdollisuuden nauttia lumisista maisemista. Suuntaamme yhdessä valitulle reitille, joka sopii kaiken tasoisille liukulumisesta kiinnostuneille.

Maastohiihtokurssi: Haluatteko hioa hiihtotaitojanne tai kokeilla maastohiihtoa ensimmäistä kertaa? Asiantuntevien ohjaajiemme johdolla voitte oppia perusteet tai hioa taitojanne uudelle tasolle lumisissa maisemissa.

Ota yhteyttä meihin, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän ryhmällenne sopiva ohjelma. Järjestämme myös ruokailut ja muut tarvittavat palvelut, jotta voitte keskittyä nauttimaan hetkestä yhdessä. Voidaan toteuttaa pikkujoulut Lappeenrannan, Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven alueella.

taru@discoversaimaa.fi

www.discoversaimaa.fi