language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

gosaimaan kuntakiertue imatralla

Tervetuloa goSaimaan kuntakiertueelle Imatralle maanantaina 21.11.2022 klo 14-16. Paikkana Neitsytniemen kartano (Neitsytniemenkuja 12).

Tule kuulemaan goSaimaan ajankohtaiset asiat sekä yritysyhteistyöstä että verkostojen merkityksestä. Puhujina goSaimaan johtaja Katja Vehviläinen, Imatran kaupungin kaupunginjohtaja Matias Hilden. Yritysesimerkin tuo Marko Riabkov DMC Rovaniemestä sekä paikalle saapuu Kari Halonen, ToolBox Consulting Oy:sta. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Kari Halosella on pitkä kokemus kotimaan ja ulkomaan matkailumarkkinoinnista ja matkailun kehittämisestä yleensä. Hän on työskennellyt seuraavissa yrityksissä: Aurinkomatkat Oy, Mango Express (USA), Travel Services Inc. (USA), OK-Matkat, Kalajoen Matkailuinstituutti, Posintra Oy, Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto. Kari Halonen on Visit Finland Akatemian jäsen ja Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin matkailukonsultti. Hän perusti ToolBox Consulting Oy:n 22 vuotta sitten. Nykyisin ToolBox Consulting Oy toteuttaa markkinointitoimenpiteitä 23 maassa, joista 16 yrityksellä on myös partneriyrityksiä. Toimenpiteet käsittävät matkailumessuja, workshop-tapahtumia, myyntikäyntejä, B2B ja B2C – kampanjoita sekä saavutettavuuteen liittyviä neuvottelutoimenpiteitä. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys on matkailun kehittämisessä ollut mukana erityisesti tuotekehityksessä, eri kaupallisten ratkaisujen suunnittelussa, strategiaprosesseissa ja markkinointisuunnitelmien teossa niin yritys- kuin aluetasolla.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen on päättynyt, kiitos kaikille ilmoittautuneille. Lisätietoja info@gosaimaa.com