language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

gosaimaan kuntakiertue lemillä

Tervetuloa goSaimaan kuntakiertueelle Lemille keskiviikkona 23.11.2022 klo 14-16. Paikkana Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi (Rantatie 1), jossa ilmoittautuneille tarjolla perinteinen säräateria ennen tapahtumaa klo 13.

Tule kuulemaan miten kansainvälinen matkailu laitetaan nousuun ja miten rakennat oman brändisi. Brändivalmennustyöpajaa yrittäjille yrityksen brändin kirkastamiseen saapuu paikalle pitämään Sorja Productions Oy:n Saara Raudasoja.

Työpajaan sisältyy aiheeseen virittävä ennakkotehtävä, brändiin liittyvä luento, yrityksen oman brändin työstämistä yksin ja parin kanssa sekä parityöskentelyn purku. Tavoitteena on, että yrittäjillä on työpajan jälkeen kirkastunut käsitys oman yrityksensä brändistä ja siitä, miten sitä kannattaisi lähteä tuomaan esiin.

Saara Raudasoja - kokenut viestintä- ja brändiammattilainen

●  Yli 20 vuoden kokemus erilaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä ja johtamisesta sekä johtoryhmätyöskentelystä. Kokemusta on kertynyt sekä kansainvälisissä pörssiyhtiöissä että kuntasektorilla teknologiateollisuudesta sosiaali- ja terveyspalveluihin.

●  Päätoiminen viestintäyrittäjä vuodesta 2020 alkaen.

●  Saara on ollut mukana suurten organisaatioiden brändi- ja strategiatöissä.

●  Organisaatioviestinnän johtamisen lisäksi Saara on johtanut viestintää kahdessa isojen organisaatioiden integraatiossa ja vastannut useista kriisiviestinnän toteutuksista käytännössä.

●  Viestintävalmiudet ja vuorovaikutustaidot muodostavat tutkitusti ison osan johtamisen ammattitaidosta. Saara tutki jo opiskeluaikanaan minkälainen lähijohtajan viestintä johtaa parhaisiin tuloksiin. Nyt hän valmentaa asiakkaitaan luomaan toimivia johtamisviestinnän käytäntöjä sekä kehittämään työyhteisöviestintää.

●  Yrittäjänä Saara on työryhmänsä kanssa toteuttanut lukuisia bränditöitä ja markkinointikonsepteja sekä valmentanut yrittäjiä brändäykseen.

Tekemistä ajaa vahva halu saada asiakkaat menestymään.
”Intohimoni on auttaa asiakkaitani viestimään tavalla, joka saa toimimaan ja josta puhutaan. Uskon aitouteen ja intuitioon. Vaikuttavalla viestinnällä synnytetään tunnetta ja tuloksia. Hyvä seuraa hyvää.”

 

ILMOITTAUTUMINEN: 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, kiitos ilmoittautumisestasi!

Lisätietoja: info@gosaimaa.com