language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

GoSaimaan kuntakiertue Luumäellä

Tervetuloa goSaimaan kuntakiertueelle Luumäelle tiistaina 22.11.2022 klo 14-16. Paikkana Hotelli Salpa (Lappeenrannantie 265).

Tule kuulemaan miten erotut tarinalla - tarinasta tuotteeksi ja asiakkaan koettavaksi. Teemoina ovat luova ideointi, uudet tuotteet ja reitit. goSaimaan ajankohtaiset asiat kertoo Maaret Nikkinen, Luumäen kunnalta terveiset tuo kunnanjohtaja Risto Alaheikka ja lisäksi paikalle saapuu Anne Kalliomäki, Tarinakone Oy, johdattamaan kuulijat tarinallistamisen saloihin. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Erotu tarinalla! Tarinasta tuotteeksi ja asiakkaan koettavaksi. 

Tarinallistaja Anne Kalliomäki kertoo, mitä tarinallistaminen on ja mitä hyötyä siitä on matkailuyrittäjälle. Kuulet käytännön esimerkkejä tarinallistamisesta. Lopuksi opit, miten voit aloittaa oman yrityksesi ydintarinan tunnistamisen Stooripuu-menetelmän avulla. 

Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:stä, on tehnyt töitä jo yli 10 vuoden ajan erityisesti matkailun tarinallistamisen parissa. Tarinallistaminen on tämän päivän parasta viestintää, markkinointia ja myyntiä. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Matkailussa tarina on liiketoiminnan sydän. Anne on kirjoittanut kirjan”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014.) Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Hän on myös Visit Finland Akatemian valmentaja. Tarinakone Oy:n asiakkaita mm. Santa’s Hotels, Hullu Poro, Vuokatin Aateli ja Jättiläisenmaa. Anne on yrityksensä Tarinakoneen kautta toteuttanut satoja tarinallistamisen koulutuksia ja tuottanut jo yli sata ydintarinaa erilaisille yrityksille ja organisaatioille. 

Voit ladata ilmaisen tarinallistamisen oppaan Tarinakoneen -sivuilta: www.tarinakone.fi

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen on päättynyt, kiitos kaikille ilmoittautuneille. Lisätietoja info@gosaimaa.com