language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

gosaimaan kuntakiertue parikkalassa

Tervetuloa goSaimaan kuntakiertueelle Parikkalaan maanantaina 5.12.2022 klo 14-16. Paikkana Lohikontti (Melkoniementie 2
59310 Särkisalmi).

Tule kuulemaan goSaimaan ajankohtaiset asiat sekä uusista kansainvälisesti kiinnostavista maaseutureiteistä, lisäksi teemana on kansainväliset matkanjärjestäjät. goSaimaan johtaja Katja Vehviläinen kertoo ajankohtaiset asiat goSaimaalta, Parikkalan kunta kertoo Parikkalan kunnan terveiset sekä Kari Halonen, ToolBox Consulting Oy, pitää asiantuntijapuheenvuoron. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Kari Halosella on pitkä kokemus kotimaan ja ulkomaan matkailumarkkinoinnista ja matkailun kehittämisestä yleensä. Hän on työskennellyt seuraavissa yrityksissä: Aurinkomatkat Oy, Mango Express (USA), Travel Services Inc. (USA), OK-Matkat, Kalajoen Matkailuinstituutti, Posintra Oy, Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto. Kari Halonen on Visit Finland Akatemian jäsen ja Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin matkailukonsultti. Hän perusti ToolBox Consulting Oy:n 22 vuotta sitten. Nykyisin ToolBox Consulting Oy toteuttaa markkinointitoimenpiteitä 23 maassa, joista 16 yrityksellä on myös partneriyrityksiä. Toimenpiteet käsittävät matkailumessuja, workshop-tapahtumia, myyntikäyntejä, B2B ja B2C – kampanjoita sekä saavutettavuuteen liittyviä neuvottelutoimenpiteitä. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys on matkailun kehittämisessä ollut mukana erityisesti tuotekehityksessä, eri kaupallisten ratkaisujen suunnittelussa, strategiaprosesseissa ja markkinointisuunnitelmien teossa niin yritys- kuin aluetasolla.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, kiitos ilmoittautumisestasi.

Lisätietoja: info@gosaimaa.com