language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

gosaimaan kuntakiertue Rautjärvellä

Tervetuloa goSaimaan kuntakiertueelle Rautjärvelle torstaina 8.12.2022 klo 15-19. Paikkana Hugon Huvilat (Annanniementie, 56710 Rautjärvi).

Tule kuulemaan goSaimaan ajankohtaiset asiat sekä uusien tuotteiden ideoinnista rajaseudulle. Tästä hyötyvät niin yrittäjät, matkailijat, tapahtumanjärjestäjät - ihan kaikki! goSaimaalta ajankohtaiset asiat kertoo goSaimaan johtaja Katja Vehviläinen, Rautjärven kunnalta elinvoima- ja hankekehittäjä Sini Javanainen kertoo Rautjärven kunnan terveiset sekä Tiina Kattilamäki, Ellare Oy, saa puheenvuoron. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Hugon Huviloilla lämpeää myös savusauna ilmoittautuneille klo 17-19 ja voit samalla pulahtaa vaikkapa paljuun. Savusauna on sekasauna, joten varauduthan uimapuvulla. Pyyhkeet löytyvät talon puolesta.  

Ellare Oy on vuodesta 1995 lähtien toiminut luonto- ja outdoors -matkailuun erikoistunut asiantuntijayritys, jonka tiimillä on pitkä kokemus mm. matkanjärjestäjä- ja incoming-toiminnasta, matkailun kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista sekä matkailukohteiden kehittämissuunnitelmista, konseptoinnista ja reittien kehittämisestä. Ellare edustaa lisäksi maailman laajinta luontomatkailun digitaalista alustaa Outdooractivea, jota Visit Finland käyttää markkinointikampanjoissaan. Outdooractive avaa suoran kontaktin kansainväliseen luontomatkailun kehittämiseen ja asiakaskysyntään, ja tiivis yhteistyö kansainvälisessä verkostossa tuo mukanaan runsaasti erilaisia hyödynnettäviä case-esimerkkejä ja hiljaista tietoa, jota ei muuten saa.

Ellare on tehnyt laajaa yhteistyötä muun muassa lukuisten matkailukohteiden (mm. Ylläs, Levi, Ruka, Salla), kunta- ja kaupunkiorganisaatioiden (mm. YritysSalo, Hyvinkää, Lohja, Pietarsaari, VisitSaimaa, MikseiMikkeli, Visit Savonlinna, Visit Jyväskylä) ja muiden toimijoiden (mm. Metsähallitus, Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö, Saimaa UNESCO Global Geopark) kanssa.

Tiina Kattilamäki työskentelee Ellarella luontomatkailun asiantuntijana ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat muun muassa kehittämissuunnitelmat ja erilaiset valmennukset, Outdooractiven markkinointikampanjat sekä Ellaren ja Outdooractiven viestintä. Tiina on lisäksi perehtynyt sisällöntuotantoon ja hänen käsialaansa ovat kymmenet eri kohteiden digitaaliset esitteet. Esitteitä käytetään markkinointikampanjoissa kansainvälisillä markkinoilla (mm. Visit Finland) ja kotimaassa. Tiina on viime aikoina perehtynyt matkailukohteiden kehittämissuunnitelmien metodeihin sekä pyörämatkailuun toteuttaen  kotimaisen ja kansainvälisen  pyörämatkailuaineiston tarkempia analyyseja ja tuottanut aineistoa useisiin pyörämatkailuseminaareihin  ja -valmennuksiin sekä vetänyt niitä. Tiina on Suomen ensimmäinen Euroopan pyöräilyliiton sertifioima retkipyöräilyreittien tarkastaja.

 

ILMOITTAUTUMINEN: