language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

gosaimaan kuntakiertue ruokolahdella

Tervetuloa goSaimaan kuntakiertueelle Ruokolahdelle keskiviikkona 14.12.2022 klo 14-16. Paikkana STEP-koulutus (Opistontie 21).

Tule kuulemaan goSaimaan ajankohtaiset asiat sekä maakuntarajoja ylittävästä yhteistyöstä - kaikki irti Saimaan saaristoreitistä. Tästä hyötyvät niin yrittäjät, matkailijat kuin tapahtumanjärjestäjät - ihan kaikki! goSaimaalta ajankohtaiset asiat kertoo goSaimaan johtaja Katja Vehviläinen, Ruokolahden kunnan terveiset tuo kunnanjohtaja Jukka-Pekka Bergman, Etelä-karjalan virkistysaluesäätiöstä paikalle saapuu Hanna Ollikainen ja lisäksi Ellare Oy:n Johannes Sipponen saa puheenvuoron. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Ellare Oy on vuodesta 1995 lähtien toiminut luonto- ja outdoors -matkailuun erikoistunut asiantuntijayritys, jonka tiimillä on pitkä kokemus mm. matkanjärjestäjä- ja incoming-toiminnasta, matkailun kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista sekä matkailukohteiden kehittämissuunnitelmista, konseptoinnista ja reittien kehittämisestä. Ellare edustaa lisäksi maailman laajinta luontomatkailun digitaalista alustaa Outdooractivea, jota Visit Finland käyttää markkinointikampanjoissaan. Outdooractive avaa suoran kontaktin kansainväliseen luontomatkailun kehittämiseen ja asiakaskysyntään, ja tiivis yhteistyö kansainvälisessä verkostossa tuo mukanaan runsaasti erilaisia hyödynnettäviä case-esimerkkejä ja hiljaista tietoa, jota ei muuten saa.

Ellare on tehnyt laajaa yhteistyötä muun muassa lukuisten matkailukohteiden (mm. Ylläs, Levi, Ruka, Salla), kunta- ja kaupunkiorganisaatioiden (mm. YritysSalo, Hyvinkää, Lohja, Pietarsaari, VisitSaimaa, MikseiMikkeli, Visit Savonlinna, Visit Jyväskylä) ja muiden toimijoiden (mm. Metsähallitus, Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö, Saimaa UNESCO Global Geopark) kanssa.

Johannes Sipponen on Visit Finland Akatemian valmentaja, matkailuyrittäjä, valokuvaaja ja aktiivinen luontoaktiviteettiharrastaja. Johanneksella on vankka kokemus luontomatkailupalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä, reitistöjen kehittämisestä ja niiden laatukriteereistä sekä kaupallisesta sisällöntuotannosta. Johannes on työskennellyt vuodesta 2018 luontomatkailun asiantuntijana Ellaressa. Johannes vastaa mm. reitistösuunnitelmista sekä Outdooractiven teknisestä tuesta Suomessa ja on mestari toteuttamaan toimivia, omille sivuille integroituja matkailukarttoja, digitaalisia luontomatkailuesitteitä ja sisältöä. Johannes on valmentanut yrityksiä ja aluetoimijoita luontomatkailun kehittämisestä, hankkeistamisesta, digitaalisesta yhteistyöstä ja näkyvyyden kasvattamisesta. Johanneksella on vahva esteettömän matkailun ja erityisesti esteettömän luontomatkailun osaaminen, joka kattaa mm. reittien, kohteiden, palveluiden, osaamisen ja tuotteiden kehittämisen.

 

ILMOITTAUTUMINEN: