language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

gosaimaan kuntakiertue savitaipaleella

Tervetuloa goSaimaan kuntakiertueelle Savitaipaleelle perjantaina 2.12.2022 klo 9-11. Paikkana Olkkolan Hovi (Olkkolantie 2), jossa tarjolla ilmoittautuneille aamiainen klo 8.30-9.00.

Teemana kuntien saavutettavuus, matkaketjut ja julkiset kulkuyhteydet. Tule kuulemaan goSaimaan ajankohtaiset asiat sekä kunnanjohtaja Johanna Mäkelän terveiset Savitaipaleen kunnalta. Etelä-Karjalan liitosta liikenneasiantuntija Sonja Tynkkynen kertoo millaisia liikkumisvaihtoehtoja harvaan asutuilla alueilla voisi olla käytettävissä ja millä ehdoilla esimerkiksi yksittäiset yrittäjät voisivat tarjota liikkumispalveluja osana omaa palvelukokonaisuuttaan. Asiantuntijaluennoijana Kari Halonen, ToolBox Consulting Oy. 

Kari Halosella on pitkä kokemus kotimaan ja ulkomaan matkailumarkkinoinnista ja matkailun kehittämisestä yleensä. Hän on työskennellyt seuraavissa yrityksissä: Aurinkomatkat Oy, Mango Express (USA), Travel Services Inc. (USA), OK-Matkat, Kalajoen Matkailuinstituutti, Posintra Oy, Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto. Kari Halonen on Visit Finland Akatemian jäsen ja Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin matkailukonsultti. Hän perusti ToolBox Consulting Oy:n 22 vuotta sitten. Nykyisin ToolBox Consulting Oy toteuttaa markkinointitoimenpiteitä 23 maassa, joista 16 yrityksellä on myös partneriyrityksiä. Toimenpiteet käsittävät matkailumessuja, workshop-tapahtumia, myyntikäyntejä, B2B ja B2C – kampanjoita sekä saavutettavuuteen liittyviä neuvottelutoimenpiteitä. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys on matkailun kehittämisessä ollut mukana erityisesti tuotekehityksessä, eri kaupallisten ratkaisujen suunnittelussa, strategiaprosesseissa ja markkinointisuunnitelmien teossa niin yritys- kuin aluetasolla.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, kiitos kaikille ilmoittautuneille. Lisätietoja: info@gosaimaa.com