hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Metsäterapiakeskus

Elämykset SaimaallaLoma SaimaallaElämykset SaimaallaElämykset SaimaallaElämykset Saimaalla

PÄIN MÄNTYÄ - ONNEKSI! 

Suomen Metsäterapiakeskus tekee suomalaisen metsän tutuksi ja antaa metsäterapiakokemuksen kaikille metsänkävijöille. Järjestämme tilauksesta erilaisille ryhmille, yrityksille ja yhteisöille palauttavaa ja rentouttavaa toimintaa luontoympäristössä. Pysähtyminen, inhimilliset kohtaamiset ja luonnon läheisyys ovat Metsäterapiakeskuksen hyvinvointihetkien perusta. Luonto- ja hyvinvointiteemoihin painottuva toiminta edistää kehon ja mielen palautumista, antaa uusia näkökulmia omaan jaksamiseen. 

IRTI ARJESTA – SAARIKOHDE SAIMAALLA 

Haapasaaren ekologisessa metsäkylässä, luontoympäristö ja Saimaa ovat pääosassa vierailusi aikana. Ota hetki aikaa arjen keskellä ja vietä mukava päivä, ilta tai viikonloppu ystävien tai työporukan kanssa rentoutuen, mäntymetsän parantavaa voimaa hengittäen ja auringonlaskuja ihaillen. Meillä Haapasaaressa, voit järjestää erilaisia tapahtumia, juhlia, tyhy-päiviä tai tulla muuten vain omalla porukalla rentoutumaan ja viettämään mukavia hetkiä. Järjestämme tarvittaessa, myös erilaisia luonto -ja hyvinvointiteemaisia palveluita. Miltä kuulostaa sointukylpy aurinkokalliolla, metsärentoutus mäntymetsän siimeksessä tai puhdistussaunan lempeät löylyt päivän päätteeksi? Olemme Saimaan saaressa, noin 5 minuutin venematkan päässä, Imatran satamasta, noin 35 kilometriä Lappeenrannasta. 

SAIMAA, SUOMALAINEN SAUNA JA LAITURINNOKKA 

Tämän kesän paras stressinpoistaja on Saimaa, suomalainen sauna sekä laiturinnokka. Suomalainen kansanperinne pohjautuu luonnon parantavaan ja eheyttävään voimaan, mihin liittyy olennaisesti pysähtyminen, hiljaisuus sekä kuunteleminen. Monelle luonto, sauna ja laiturinnokka ovat edelleen rauhoittumisen ja hiljentymisen paikkoja, mikä auttaa meitä hidastamaan tahtia, sekä palautumaan ja rentoutumaan kiireisen arjen vastapainoksi. Suomalainen saunaperinne on lisätty Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon joulukuussa 2020. 

SAUNA- JA MAKUMATKA HAAPASAAREEN 

Suomalainen sauna ja Saimaa tarjoavat rentoutumista ja palautumista, sekä keholle, että mielelle. Tule mukaan nauttimaan Haapasaaren rantasaunalle lempeistä löylyistä sekä pulahtamaan virkistävään Saimaaseen. Puhdistussaunan löylyt, mäntyä löylyvedessä, hoitava jalkakylpy, sekä yrttinen hunajasuolakuorinta tarjoavat ainutlaatuisen hetken palautumiseen ja elpymiseen. Tapahtuman aikana kuulet myös saunan terveysvaikutuksista ja suomalaisesta saunakulttuurista. Lopuksi nautimme palauttavan saunajuoman tukemaan saunan ja Saimaan hyvinvointivaikutuksia. Saunan jälkeen maistuu maukas ja helppo välipala luonnon helmassa, nuotion äärellä, Haapasaaren tunnelmallisessa kodassa. Nuotioletut itsepaistettuna, suolaisella tai makealla täytteellä kruunaavat yksinkertaisen eräruoan. Jälkiruoaksi keitetään aidot nokipannukahvit avotulella. 

Metsäterapiakeskus
info@metsaterapiakeskus.fi
+358 50 347 3668