hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Pikkujoulut Tuhannen Tarinan Talossa

Pikkujoulut Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaPikkujoulut Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaPikkujoulut Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaPikkujoulut Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaPikkujoulut Lappeenrannan ja Imatran seudullaPikkujoulut Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seduulla

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisista pikkujouluista Tuhannen Tarinan Talolla, missä valo ja ilo valaisevat syksyn pimeyttä. Oli kyseessä sitten ystävien, työkavereiden tai vaikka yhdistyksen aktiivien kokoontuminen, tarjoamme teille ainutlaatuiset puitteet, herkullista ruokaa ja savusaunan rentouttavat löylyt. Eikä huolta siitä, kuinka pääsette kotiin, sillä talvikaudella voitte yöpyä meillä - jopa 23 hengen ryhmä mahtuu majoittumaan.

Kutsuvatko pikkujoulut oman porukan kesken? Tervetuloa Tuhannen Tarinan Talon lämpimään syleilyyn. Voitte järjestää tiloissamme pienet tanssit tai laulaa yhdessä kauneimmat joululaulut, talon duon tai suuremman orkesterin säestyksellä. Unohtakaa työkiireet ja arjen murheet savusaunan lempeillä lauteilla ja paljun lämmössä. Iltanne huipentuu herkulliseen lähiruokaan, joka pursuaa jouluisia makuja.

Tässä muutamia yksityiskohtia:

Ryhmäkoko: 8 – 40 henkilöä

Esimerkkihinta: Pikkujoulumenu 32 €/henkilö

Astetta parempi saunapaketti sisältää savusaunan, 6 hengen paljun, saunaosaston tilat infrasaunalla ja 2 hengen poreammeella, sekä illanviettotilan hintaan 400 €/6 hengelle.

Tulettekokin nauttimaan unohtumattomista pikkujouluista Tuhannen Tarinan Talon ainutlaatuisessa ilmapiirissä? Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätieto

Tutustukaa myös Joulunaikaan Tuhannen Tarinan Talossa!