hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Ravintola Wanha Makasiini Bistro

Kaupungin parasta ruokaa ainutlaatuisessa miljöössä Lappeenrannan satamassa

Wanha Makasiini Bistro on mutkaton ja tunnelmallinen ruokaravintola Lappeenrannan satamassa. Ravintolamme punatiiliset kiviseinät, ikkunasyvennykset ja holvikaarikatto luovat ainutlaatuisen tunnelman ravintolaamme.

1915 rakennettu asesepän paja palvelee tänä päivänä Wanha Makasiini Bistron asiakkaita niin juhlassa kuin arjessa. Tilamme soveltuvat yritystilaisuuksiin, kokouksiin, juhliin sekä ikimuistoisiin iltoihin perheen ja ystävien parissa.

Wanha Makasiini Bistro herättää henkiin vuosisadan aikaiset perinteet. Makasiinirakennuksessa on jo vuosisadan ajan tehty asioita käsin, niin myös tänä päivänä. Valmistamme kaikki annoksemme alusta loppuun käsin ja käytämme tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita - Rakkaudesta ruokaan. Ruokamme pohjautuu klassisen keittotaidon oppeihin, josta tutut raakaaineet tarjoillaan uudella tavalla. Annoksissa on aina mukana ripaus Makasiinin henkeä, krouvisti - ei liian hienosti.

Ruokailuhetken kruunaa laadukas, laaja juomavalikoima — erityisesti ravintolassamme on panostettu viineihin

Ravintola Wanha Makasiini Bistron ovet ovat avoinna toukokuusta syyskuuhun ja pikkujoulukaudella. Talvisin ravintola toimii tilausravintolana isommille seurueille.

Ravintolan kesäsesongin aukioloajat:
Ma– La 12 – 22
Su 12 – 21

Keittiö sulkeutuu tunti ennen sulkemista.

Koe Wanha Maksiini Bistron henki ja tule nauttimaan - me nautimme kanssasi!

Ravintola Wanha Makasiini Bistro
Satamatie 4
53900
LAPPEENRANTA