hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Saimaa Gardens Loma-asunnot

Loma-asunnot perheille tai ryhmille

Korkeatasoisia paritalo- ja rivitalohuoneistoja Saimaan rannalla Lappeenrannan Rauhassa lähellä Imatraa. Huviloissa on vuodepaikkoja 4-10 hengelle. Kaksikerroksiset huoneistot ovat tasokkaasti varusteltuja: moderni keittiö, sähkösauna, takka, 2 wc:tä, (yksi molemmissa kerroksissa), terassi ja parveke, 2-4 makuuhuonetta.

Majoituspalvelut

Alueella on lukuisia tasokkaita vapaa-ajanasuntoja lyhyeen tai pitkään vuokrakäyttöön. Vapaa-ajan asuntoja on myös myynnissä joko omaan tai sijoituskäyttöön. Voit valita sinulle sopivan kohteen aivan Saimaan rannalta, läheltä kylpylää tai golf-kentän ja kuntoilureittien läheisyydestä.

Loma-asunnot ovat ideaalisia perheille tai ryhmille ja niistä löytyy kaikki lomailuun tarvittavat nykyaikaiset mukavuudet kuten keittiö varusteineen, sauna, takka ja tv.

Huvivenesatama

Huvivenesatama sijaitsee n. 100 m päässä Saimaa Gardens toimistosta. Satamassa on 50 huvivenepaikkaa ja tarvittavat veneilijän peruspalvelut. Sataman toiminnasta vastaa Holiday Club Saimaa hotelli. Satamasta voi vuokrata kausi- tai päiväpaikkoja. Saimaa Gardens on osa Saimaan veneilyverkostoa joka ulottuu Imatralle, Lappeenrantaan, Puumalaan, Savonlinnaan ja moniin muihin paikkoihin.

Saimaa Gardens Loma-asunnot
Almintie 8 J
55320
RAUHA