language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

Viikko-ohjelma Lappeenranta

Takuulähtöinen viikko-ohjelma  tuo yksittäisille matkailijoille kuin myös paikallisille helposti saavutettavat elämykset.

Lappeenrannan viikko-ohjelma tarjoaa monenlaista tekemistä takuulähtöisten aktiviteettien parissa. Viikko-ohjelma käynnistyy 27.6.2022 ja loppuu 14.8.2022.

Saimaan Paljun viikko-ohjelma sisältää seuraavat aktiviteetit Lappeenrannassa: melontaa, SUP-lautailua, pyöräilyä, keruutuoteretkiä, metsämieliretkiä ja bunkkerikierroksia Salpalinjalle. Kaikki aktiviteetit ovat matalankynnyksen periaatteella, eli aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvitse olla. Aktiviteeteissa on aina mukana alusta loppuun ammattitaitoinen opas. Aktiviteeteilla on säävaraus.

SUP-lautailu Lappeenrannassa

SUP-lautailu Lappeenranta

27.6. - 14.8. Maanantaisin klo 18 – 19.30

Tervetuloa leppoisaan ilta suppailuun! SUP-lautailu on suhteellisen nopeasti omaksuttava laji. Jos tuntuu että seisominen laudan päällä tuntuu haastavalta, voi aloittaa polviltaan tai jopa laudalla istuen. Yhtä ja ainoaa oikeaa tapaa ei ole nauttia Saimaasta SUP laudan kanssa.

Lue lisää ja SUP-lautailu

Metsämieliretki Lappeenrannassa

Metsämieliretki

27.6. - 14.8. Tiistaisin klo 10–12

Pysähdy aistimaan ympäröivää luontoa ja rentoudu suomalaisen metsän syleilyssä. Puut, metsän kasvit, tuuli, aurinko ja tuoksut lataavat akkuja ja tukevat mielenrauhaa. Metsämieli-retken jälkeen olo on rentoutunut ja tyyni. 

Harjoitusten jälkeen istahdetaan yhdessä nuotion ääreen ja nautitaan nokipannukahvit ja täytetyt sämpylät.

Lue lisää Metsämieli-retkesi

Salpalinja kierros Lappeenrannassa

Salpalinja kierros

27.6. - 14.8. Keskiviikkoisin klo 15–17

Opas kertoo Salpalinjan historiasta, rakentamisesta ja merkityksestä sodankäynnissä. Opaskierroksella pääset tutustumaan alueen kenttälinnoitteisiin, läheisiin teräsbetonikorsuihin sekä kallioon louhittuun valtavaan, kolmikerroksiseen majoitusbunkkeriin.

Lue lisää Salpalinja kierroksesta

Melonta Saimaalla

Melontaa Saimaalla

27.6. - 14.8.Ttorstaisin klo 18–20

Tämä melontaretki on tarkoitettu aloittelijoille. Et tarvitse aiempaa melonta kokemusta osallistuaksesi tähän retkeen. Retken aikana tutustumme Saimaasta rauhallisesti. Emme kiirehdi, vaan nautimme Saimaasta ja ympäröivistä maisemista.

Lue lisää melontaretkestä

Pyöräily Lappeenrannassa

e-Pyöräilyä Saimaan Kanavalle

27.6. - 14.8. Perjantaisin klo 10-12:30

Retkipyörä safari jonka aikana pääset näkemään Lappeenrannan kaupunkia ja Saimaan kanavaa. Käytössämme on sähköavusteiset retkipyörät, joten tämä safari sopii kaikille, jotka osaavat polkea pyörällä.
 
Keruutuoteretki Lappeenrannassa

Keruutuoteretki

27.6. - 14.8. Lauantaisin klo 13–16

Suomalainen metsä on täynnä erilaisia keruutuotteita, joita emme usein huomaa liikkuessamme luonnossa. Meidän keruutuoteretkellä oppaamme kertoo teille mitkä luonnon herkut ovat parhaimmillaan juuri nyt!

 Kauden ovat suuntaa antavasti seuraavanlaiset:

  • 1.5-30.7 Williyrtit
  • 15.7-15.10 Marjat
  • 30.7-30.10 Sienet

Lue lisää keruutuoteretkestä