Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

B&B Hiitolanjoki ja nature healing powerhouse

Tasokasta majoitusta Hiitolanjoen rannalla Rautjärvellä

B&B Hiitolanjoki and Nature Healing Powerhouse tarjoaa edullista, mutta tasokasta majoitusta Hiitolanjoen rannalla Rautjärvellä. Meillä majoitut luonnon rauhassa vain kahden kilometrin päässä 6-tiestä. 

Huoneemme ovat nimetty Hiitolanjoen Suomen puoleisten koskien mukaan. 

Kangaskoski on viehättävä 2hh, josta on näkymä Hiitolanjokeen. Huoneessa on kaksi erillisvuodetta, joista saadaan myös parisänky. Huoneen koko n. 17m2. Juvankosken ikkunasta voi myös nähdä joen. Huone on 2hh parivuoteella tai erillisvuoteilla. Huoneen koko n. 17m2. Ritakoski on 6hh, josta löytyy kaksi kerrossänkyä sekä parivuode, jonka saa myös erillisvuoteiksi. Myös Ritakoskesta on jokinäkymä Kangaskosken laavun suuntaan. Huoneen koko n. 32m2. Lahnanen on n.30m2 huone, josta löytyy parivuode ja kerrossängyt 4 henkilölle sekä levitettävä nojatuoli. Huoneesta on näkymä jokeen. Rapukoski on n.25m2 huone parivuoteella,kerrossängyllä ja levitettävällä nojatuolilla. Rapukoskeen mahtuu viisi henkilöä.

Pesu- ja wc- tilat ovat yhteiskäytössä. Aulatilasta löytyy kaksi jääkaappia,kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro. Portaikossa on lapsiportti ja pienille matkailijoille löytyy matkasänky ja syöttötuoli sekä potta. Lemmikit ovat meille tervetulleita. Polkupyörille löytyy varasto ja pesumahdollisuus.Kalastajille on varattu kuivureita varusteiden kuivaamiseen.

Meillä heräät tuoreen leivän tuoksuun, sillä paistamme joka aamu sämpylät aamiaispöytään. Lähiruoka on meille sydämen asia.Aamiaismunat tulevat kotikanalasta, jossa kanoja hoidetaan hellästi: niille lauletaan ja niitä pidetään sylissä. Jouluvalotkin niillä on. Marjat kerätään lähimetsistä ja karjalanpiirakat leipoo paikallallinen kotileipomo yrittäjä. Piirakan päälle tarjoamme mm. paikallisesti tuotettua palvattua mangalitzaa. Lähin lähiruokamme tulee pihakuusien kerkistä keitetystä siirapista. Meiltä saa myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Kodikkaasti ja viihtyisästi sisustetut tilamme toimivat myös juhla-, kokous- ja koulutustiloina. Asiakkaiden käytössä ilmainen WiFi.

Pihalla on muutamia sähkötolppia matkaparkille.  

Joen partaalla sijaitsee tunnelmallinen hirsisauna, jonka löylyistä pääsee jokeen vilvoittelemaan. Joki virtaa vapaana läpi vuoden. Täydellisen rentoutumisen ja puhdistautumisen koet turvesaunassamme.

Hiitolanjoen luontopolut ovat kolmen kilometrin päässä. Lahnasen kosken ja Ritakosken väliltä löytyvät opastauluin varustettu luontopolku, grillikatos ja lintutorni. Kangaskosken laavulle on vain n. 200m helppokulkuista väylää pitkin. Saat meiltä opastettuja retkiä lähialueelle patikoiden tai suppaillen. Järjestämme myös teemallisia retkiä kaikkina vuodenaikoina mm. hortaretkiä keväällä ja alkukesästä, sieniretkiä syksyllä tai lumikenkäsafareja talvella. Retriiteissämme nouset naiseuteesi, voimaannut, tai koet somepaaston tuoman rauhaa!

Haluamme palvella sinua parhaalla karjalaisella vieraan varaisuudella. Kerro, mitä haluat- me toteutamme toiveesi!

B&B Hiitolanjoki
Kangaskoskentie 220
56800
Rautjärvi