Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Mitä tehdä Aktiviteetit

Virkistävää tekemistä Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Loma Lappeenrannassa ja Imatralla tarjoaa tekemistä ympäri vuoden. Kesällä kannattaa kokea Saimaan kauniit rannat ja virkistävä vesi lukuisia kesäaktiviteetteja unohtamatta. Pakkasilla järvellä luistellaan ja soutuveneiden sijaan varastoista kaivetaan esiin luistimet, sukset ja pilkkivälineet. Lappeenrannan ja Imatran alueeseen on helppo tutustua itsenäisesti, mutta koet elämykset kaikkein tehokkaimmin hyödyntämällä paikallisia elämys- ja ohjelmapalveluja. Todellista eksotiikkaa talvilomaan tarjoaa Vuoksi-kellunta Imatralla, jossa kellutaan erikoispuvussa hyisessä vedessä! Vauhdin hurmaa voi puolestaan kokea kartingin parissa. Kesällä kannattaa kokeilla oloa viilentäviä vesisafareita, joiden parissa vietät taatusti huisin hauskoja hetkiä.

Haluatko golfata, risteillä tai tutustua alueen nähtävyyksiin? Vai sittenkin retkeillä, uida tai shoppailla? Ei hätää, Saimaalla Lappeenrannan ja Imatran seudulla onnistuvat nämä kaikki – ja vielä paljon muutakin. Monipuolinen Saimaa tarjoaa tekemistä ympäri vuoden.

Talvella innokkaimmat hiihtäjät pääsevät kokeilemaan latujen ensilumia jo marraskuussa.  Imatraa halkovaa Imatrankoskea kannattaa tulla ihailemaan vuodenajasta riippumatta.

Talvipakkasilla mikään ei rentouta samaan tapaan kuin kylpylävierailu: Saimaan alueella on 40 kilometrin säteellä 3 erilaista kylpylää. Saimaan tapahtumakalenterista löydät elämyksellistä tunnelmaa ja riemukasta menoa vuoden jokaisena päivänä.