Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Majoitus Saimaalla, Imatra ja Lappeenranta Leirintäalueet

Saimaan leirintäalueilla vietät leppoisan loman

Lappeenrannan ja Imatran seudun leirintäalueet, erämökit, upeat uimarannat sekä kalaisat järvet odottavat jo tulevaa kesälomaa. Tervetuloa telttailijat, karavaanarit ja rinkkakansa!

Saimaan leirintäalueet ihastuttavat huikeilla järvimaisemilla, mukavalla palvelulla ja leppoisalla asenteella. Matkalle kannattaa ehdottomasti varata mukaan hyvät liikkumisvarusteet, sillä leirintäalueet tarjoavat monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Kulkupeli saa levätä päivän tai useammankin, sillä Etelä-Karjalan leirintäalueet tarjoavat aktiivista tekemistä koko matkaporukalle vauvasta vaariin. Lappeenrannan ja Imatran seudun leirintäalueet, erämökit, upeat uimarannat sekä kalaisat järvet odottavat jo tulevaa kesälomaa.

Vuoksen kalastuspuistossa tekemistä riittää paljon ja useaksi päiväksi. Kalastuksesta innostuneille leirintäalueen vierestä löytyy loistavat puitteet ja tarvikkeet. Lisäksi alueen yhteydessä on ravintola, jossa pääsee nauttimaan herkullisia aterioita – etenkin kala-ateriat ovat kokeilemisen arvoisia.

Tilaussaunassa ja tilausristeilijällä puolestaan kestitään isompiakin ryhmiä heidän toiveidensa mukaan. Puitteet ovat loistavat niin työryhmien tyky-päiviä varten kuin myös kaveriporukoille tai seuroille. 

Tervetuloa telttailijat, karavaanarit ja rinkkakansa viettämään loma Saimaalla!