Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Majoitus Saimaalla, Imatra ja Lappeenranta Hotellit Saimaalla

Hotellit Saimaalla, Imatran ja Lappeenrannan seuduilla kutsuvat matkailijoita loman viettoon

Lasketpa sitten lampaita, tähtiä tai vuoteiden määrää, hotellilla on merkitystä. Saimaan alueen hotellit sekä Lappeenrannan ja Imatran seudun monipuolinen hotellivalikoima majoittaa sinut haluamallasi tavalla. Saimaalla hotellit ovat valinneet paikkansa muun muassa keskustan sykkeestä, golfkentän ja muiden aktiviteettien laidalta sekä luonnonkauniiden maisemien ääreltä. Valikoimasta löytyy sopivia kohteita sekä perheille että kahden matkaaville. Kylpylähotelleiden allasosastot ja aktiviteetit tarjoavat vauhdikkaiden lomapäivien vastapainoksi rentouttavia hemmotteluhoitoja sekä mahdollisuuden vain olla ja nautiskella lomasta.

Saimaan hotellit tekevät lomasta ainutlaatuisen

Suunnittelet viettäväsi millaisen loman tahansa, aina vauhdikkaista aktiviteeteista ja kaupungin kulttuurielämästä nauttien, on tärkeää valita sopiva yöpymisvaihtoehto. Saimaan alueen hotellit tarjoavat kaikkea, mitä hotellipalveluilta osaat pyytää. Nuku yösi makoisasti pehmeissä lakanoissa, nauti ravitseva ja herkullinen aamiainen, kysy aulapalvelusta apua päivän suunnitelmissa ja ohjelmissa sekä hemmottele itseäsi hotellin omassa ravintolassa kunnon menun myötä.

Hotellit Saimaalla tarjoavat myös loistavat puitteet erilaisiin kokouksiin ja yritystilaisuuksiin. Päivän työnteon ja verkostoitumisen jälkeen Lappeenranta ja Imatra tarjoavat reissaajille paljon näkemistä ja kokemista. Ehkä paras tapa rentoutua olisikin pulahtaa kylpylähotellin allasosastolle? Tai ottaa saunan jälkeinen hierontasessio?

Ihan pikkiriikkinenkin annos hemmottelua kylpylähotellin ihanassa ympäristössä tekee ihmeitä kenelle tahansa. Saimaan kylpylähoteilleissa vietät hauskan perheloman, romanttisen viikonlopun kumppanisi kanssa tai viihdyt rattoisasti ystävien kesken.