Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Mitä tehdä Risteilyt Saimaalla Aikatauluristeilyt

Aikatauluristeilyllä Saimaa ja Vuoksi tutuiksi

Saimaan kattavasta risteilytarjonnasta jokainen löytää omanlaisensa elämysmatkan. Saimaan vesistö on maailmanlaajuisesti kiinnostava ainutlaatuinen nähtävyys, josta pääsee nauttimaan parhaiten sykähdyttäviä maisemia tarjoavalla kanavaristeilyllä. Imatraan tutustumaan haluavien kannattaa valita Vuoksen jokiristeily, joka avaa kaupunkiin aivan uudet näkymät. Risteily Saimaalla tai Vuoksella on kokemus, josta nauttii koko perhe, seurue tai suurempikin ryhmä!

Muutaman tunnin lähiristeilyt ovat oiva tapa nauttia kesäisestä päivästä isommallakin porukalla. Suomen kauneimmat järvimaisemat, Saimaan historiallinen kanava sekä Imatran kaupungin läpi virtaava Vuoksi tarjoilevat sinivalkoisia lomaelämyksiä. Laivoilla on reittiselostus ja mahdollisuus ruokailuun tai pienen purtavan nauttimiseen.

Suosittuja jokiristeilyjä Imatran kaupungin halki virtaavalle Vuokselle tarjoaa Vuoksetar-alus. Risteily tarjoaa historiallisen kokemuksen, kun kapteeni kertoo omat historialliset tietämyksensä Imatrasta ja Vuoksesta. Risteilyn edetessä kuullaan myös historiallinen äänitetty kertomus.
Maisemaristeily on tunnin mittainen. Lähtö sekä paluu Vuoksen Kalastuspuiston laiturista. 

m/s Christina maisemaristeily suuntautuu Satamosaareen, Karhusalmeen tai Kaukopäähän Vuoksen suulle.