Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Majoitus Saimaalla, Imatra ja Lappeenranta Kylpylät Saimaalla

KylPylät saimaalla

Tule viettämään paras kylpyläloma Saimaalle!

Kylpylässä virkistyy niin keho kuin mielikin. Lappeenranta ja Imatra tarjoaa kaksi persoonallista kylpylää. Holiday Club Saimaan elämyksellinen kylpylämaailma Lappeenrannan Rauhassa teemoittuu huvipuisto- ja sirkusmaailmaan. Monipuolisen Imatran Kylpylän taianomaisessa ympäristössä arki katoaa.

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa on upea 229 huoneen kylpylähotelli ennennäkemättömine elämyskylpylöineen, jääareenoineen ja ravintoloineen.  Holiday Club Saimaa kattaa kolme hotellisiipeä, Villas-huoneistot ja loma-asuntoja. Jokaisessa hotellisiivessä on oma tunnelmansa. Voit valita mieleisesi huoneen romanttisesta, aikuisille suunnatusta 1920-luvulla rakennetusta, entiseen sairaalarakennukseen kunnostetusta Castle-hotellista, laadukkaasta Gant-hotellista tai perheystävällisestä ja tilavasta Club-hotellista. Kaikista huoneista on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja muihin sisällä oleviin aktiviteetteihin.

IMATRAN KYLPYLÄ SPA RESORT

Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista kylpylöistä loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä kaiken ikäisille. Kylpylä Taikametsän vapaa käyttö sisältyy aina kylpylälomasi tai majoituksesi hintaan.

Kylpylän video