Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Majoitus Saimaalla, Imatra ja Lappeenranta

Löydä uniikki majoitus Saimaalla. Imatra ja Lappeenranta tarjoavat majoitusta moneen makuun. 

Koe monipuolinen majoitus Saimaalla. Imatra ja Lappeenranta tarjoavat majoitusta Saimaan seudulla moneen eri makuun: tervetuloa kylpylään, hotelliin, mökkiin, perhehuoneisiin, maatilalle tai vaikka laavulle. Saimaa pitää huolta vieraistaan, joten laajasta majoitustarjonnasta löytyy vaihtoehdot myös allergikoille, liikuntaesteisille ja ekologista matkailua arvostaville.

Hotellien hohtoa ja hemmottelua kylpylöissä

Kaipaatko luksusta, kylpylähemmottelua tai mukavuutta keskustan ytimessä? Keskustassa sijaitsevista hotelleista pääset nopeasti niin kauppakeskusten vilinään kuin pienten putiikkien ja kahviloiden tunnelmalliseen maailmaan. Alueen kylpylät houkuttelevat muun muassa monipuolisella aktiviteettien kirjolla sekä laadukkailla majoitus- ja ravintolapalveluilla – kaikki saman katon alla.

Tutustu hotelleihin Lappeenrannan ja Imatran alueella

Mukava mökki vai viihtyisä lomahuvila

Tasokkaat mökit sekä lomahuvilat Saimaalla majoittavat isommankin porukan tilavasti saman katon alle. Mökkien ja lomahuviloiden keittiössä valmistat mukavasti maittavan illallisen tai kipaiset lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin herkuttelemaan. Imatran Kylpylän ja Holiday Club Saimaan alueella on kattava valikoima tasokkaita lomamökkejä. Erillisten lomakylien sijasta voit valita mieleisesti myös sadoista yksittäisistä mökeistä, jotka tarjoavat oman rannan ja rauhan.

Lue lisää mökkimajoituksesta Saimaalla

Retkeilyn riemua

Telttailijat, rinkkakansa ja karavaanarit löytävät levähdyspaikan lukuisilta leirintäalueilta, sillä Saimaan leirintäalueet ihastuttavat huikeilla järvimaisemilla, mukavalla palvelulla ja lepoisalla asenteella. Hyviä kohteita löytyy esimerkiksi Savitaipaleelta Olkkolan Hovista, Lappeenrannan Huhtiniemestä sekä Vuoksen Kalastuspuistosta

Tarjolla on muonipolisia aktiviteetteja sekä ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia kalastusta unohtamatta. 

Tutustu leirintäalueisiin Saimaalla