Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suosituksia Ryhmille

Tekemistä ryhmille

Tervetuloa Lappeenrannan ja Imatran seudulle, täydelliseen kohteeseen ryhmämatkoille!

Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri ryhmä, meillä on tarjota laadukkaita kokouspaikkoja sekä monipuolista oheisohjelmaa, jotka varmistavat onnistuneen matkan. Saimaan alueen monipuoliseen tarjontaan tutustuminen on vaivatonta paikallisten ohjelma- ja elämyspalveluiden avulla. Opastetuilla kierroksilla pääsette syvemmälle alueen kiehtovaan historiaan ja ainutlaatuisiin nähtävyyksiin, jättäen teihin unohtumattoman jäljen.

Lappeenrannan ja Imatran kaupungeissa sijaitsee useita laadukkaita hotelleja, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet sekä kokouksiin että majoittumiseen. Imatran kylpylä, Holiday Club Saimaan Rauha ja Original Sokos Hotel Lappee ovat vain muutamia mainitakseni. Näissä hotelleissa yhdistyvät moderni mukavuus ja viihtyisä ilmapiiri, jotka varmistavat miellyttävän ja rentouttavan oleskelun ryhmällenne. Alueen hotellit tarjoavat myös monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja, kuten kylpylöitä, ravintoloita ja virkistystiloja, joiden avulla voitte nauttia täysin siemauksin vierailustanne.

Mutta mikä tekee matkastanne todella ikimuistoisen, ovat unohtumattomat aktiviteetit, joita tarjoamme. Hossukan Helmen sauna Saimaan rannalla tarjoavat täydellisen paikan kokouksen jälkeiseen rentoutumiseen. Kylpylöiden lämpimät vedet ja hemmottelevat hoidot hellivät teitä ympäri vuoden, ja kesäisin voitte nauttia risteilyistä ja saunalautoista Saimaan aalloilla.

Saimaa tarjoaa upeita risteilymahdollisuuksia, jotka antavat ryhmällenne ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua alueen järvimaisemiin. Voitte valita rentouttavan risteilyn perinteisellä laivalla, joka kuljettaa teidät upeiden saarten ja maisemien läpi. Mikäli etsitte jotain erityistä, voitte myös vuokrata oman saunalautan ja nauttia lämpimästä saunasta samalla kun liputtelette Saimaan aalloilla

Lappeenrannan ja Imatran monipuoliset ravintolat tarjoavat herkullisia paikallisia makuja, jotka täydentävät matkanne makuelämyksiä. Voitte nauttia paikallisista herkuista niin perinteisissä ravintoloissa kuin viihtyisissä kahviloissa ja ruokapaikoissa. Alueella on mahdollista myös järjestää yksityisiä ruokailutilaisuuksia ryhmällenne. 

Tervetuloa Lappeenrannan ja Imatran seudulle kokemaan unohtumattomia hetkiä Saimaan rannoilla. Olipa kyseessä sitten rentouttava kokous, virkistävä TYKY-päivä tai innostava TYHY-tilaisuus, alueemme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia viihtymiseen ja yhdessäoloon.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan kaikki mitä Saimaan seutu voi tarjota ryhmällenne.