Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Majoitus Saimaalla, Imatra ja Lappeenranta Mökit ja loma-asunnot Saimaalla

Saimaalta ja Imatran-Lappeenrannan seuduilta löydät mökkejä jokaiseen tarpeeseen

Vuokramökki Saimaalla on aina erinomainen valinta, tulitpa sitten viikonlopuksi tai pidemmäksi ajaksi. Mökkimahdollisuuksia on tarjolla runsaasti: voit valita tyylikkäästi varustellun luksushirsimökin tai tunnelmallisen pelkistetyn rantamökin luonnon keskeltä tai mitä tahansa näiden väliltä. Saimaalla mökkimajoituksen voi tietenkin yhdistää myös kylpylälomaan, jolloin kylpylöiden monipuoliset palvelut ja aktiviteetit ovat käden ulottuvilla. 

Suomalainen taivas löytyy mökkirannasta

Nyt, kun mökit ja loma-asunnot ovat kehittyneet, niillä voidaan viettää aikaa kaikkina vuodenaikoina, aina kylmimmästä sydäntalvesta heinäkuun kuumimpiin kesäpäiviin.

Talvella voit herätä ja keittää itsellesi aamupuuroa, jonka jälkeen onkin aika lähteä hiihtämään tai retkelle. Lounaan ja päivälevon jälkeen onkin aika lämmittää jo sauna ja nauttia avannon hyisestä sylistä. Illalla puolestaan voi käydä tutustumassa Lappeenrannan tai Imatran kulttuuriin tai ravintoloihin. Kun saavut takaisin mökillesi, voit vielä viettää hetken takkatulen ääressä rentoutuen, ennen makoisia unia pehmeässä sängyssä.

Kesällä puolestaan Saimaan mökit täyttyvät vieraista ja rannoilla riittää vilskettä. Aamulla voi pulahtaa virkistävään veteen ilman saunaa, jonka jälkeen voikin nauttia mykistävästä, ympäröivästä luonnosta. Iltapäivällä on aikaa aktiviteeteille, esimerkiksi ratsastusretkelle perheen kesken. Illaksi lämmitetään sauna ja löylytellään illan hämärtymiseen saakka.

Saimaan mökeilla vallitsee rauha

Jos et halua miettiä mitään muuta kuin täydellistä rentoutumista ja rauhoittumista Saimaan rannoilla, suosittelemme ehdottomasti vuokraamaan mökin tai loma-asunnon. Lämmitä illaksi sauna ja nauti pimenevästä illasta ja tyynestä järvestä. Kuuntele kuinka järven linnut laulavat ennen yötä ja tuijota hetki loimuavaa nuotiota. Tässä tilanteessa on suomalainen nirvana, olotila johon pääseminen on kaikille kokemisen arvoista.

VARAUSTIEDUSTELUT suoraan kohteista. Matkailuneuvonta ei tarjoa välitysmyyntipalvelua.