Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Majoitus Saimaalla, Imatra ja Lappeenranta Mökit ja loma-asunnot Saimaalla

Saimaalta ja Imatran ja Lappeenrannan seuduilta löydät mökkejä jokaiseen tarpeeseen

 

 

Vuokramökit Saimalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullamökkiloma saimallaHugon savusaunatSaunalaiva M/S EMMAMökkiloma SaimaallaKesäloma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Mökkielämää puhtaan veden äärellä

Mökkeily Saimaan rannalla Etelä-Karjalassa tarjoaa unohtumattoman yhdistelmän luonnonrauhaa ja vesistön lumoa. Alueen monipuoliset mökki- ja loama-asuntovaihtoehdot sijoittuvat upeiden maisemien äärelle ja tarjoavat täydellisen pakopaikan kaupungin kiireestä. Saimaa tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, kuten kalastusta, veneilyä ja uimista. Monet mökit ja loma-asunnot sijaitsevat omilla rannoillaan, joten vesielementti on aina käden ulottuvilla. Alueella on mökkejä eri kokoisille seurueille, ja monet niistä ovat varustettu kaikilla mukavuuksilla, jotka tekevät mökkeilystä helppoa ja mukavaa.

Imatran Kylpylän ja Holiday Club Saimaan Rauhan alueella on runsaasti lomamökkejä ja -huviloita, jotka tarjoavat mukavan majoituksen niin suurille kuin pienillekin seurueille. Valittavana on myös tasokkaita lomahuviloita sekä perinteisempiä yksittäisiä mökkejä, jotka mahdollistavat oman rauhan ja oman rannan kokemuksen. Mökkilomasta voi nauttia ympäri vuoden, ja mökiltä on helppo lähteä hiihtolenkille tai vaellusretkelle. Mikäli järvimaisemat houkuttelevat yhä uudelleen, oma lomaosake voi olla paras vaihtoehto majoittumiseen lomalla. Imatran Ukonniemessä sijaitsevia Imatra Spa Villas- ja Imatra Spa Chalets -loma-asuntoja voi käyttää oman tarpeen mukaan, ja muina aikoina niitä voi vuokrata Imatran Kylpylän käyttöön. Lisäksi Lappeenrannan Rauhassa Holiday Club Saimaan Rauhan yhteydessä on tarjolla laadukkaita lomaosakkeita.

VARAUSTIEDUSTELUT suoraan kohteista. Matkailuneuvonta ei tarjoa välitysmyyntipalvelua.