Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Ostokset

SHOPPAILUPÄIVÄ LAPPEENRANNASSA JA IMATRALLA

Tee matka näyteikkunalta toiselle. Ostokset ja tuliaiset ovat sitä, mitä Saimaakin – muistoja luonnosta, taidekäsityötä, koruja sekä tuoretta kalaa.

Lappeenrannan ja Imatran seudun vaatekaupoissa on tarjolla kaikkea arkeen ja juhlaan. Kaiken kattavaan ostosreissuun kuuluu pistäytyminen isoissa kauppakeskuksissa, ostoskaduilla sekä viehättävissä pikkuputiikeissa.

Vaikka lomalla on vauhdikkaampaakin tekemistä kuin kauppakeskuksissa pyöriminen, tarjoavat Lappeenrannan ja Imatran seudun ostosmahdollisuudet mukavan hengähdystauon aktiviteettien välissä. Samalla on mukavaa etsiä kaikessa rauhassa jotain ihanaa kotiin viemistä – muistoja luonnosta, taidekäsityötä, koruja sekä paikallisia herkkuja. Parhaimmillaan shoppailu Saimaalla ei ole vain hienojen vaatteiden tai upeiden meikkien metsästystä, vaan päivä on kokonaisuus, jolloin pääsee nauttimaan Lappeenrannan tai Imatran kaupungin parhaista puolista: välittömistä ihmisistä, hyvästä palvelusta, kauniista rakennuksista ja puistoista sekä ihanista aistimuksista ja kokemuksista. Kannattaa myös tutustua alueen toreihin sekä persoonallisiin putiikkeihin.

Kerää perhe tai kaverit mukaan ja lähde Saimaalle shoppailemaan. Aamupäivän aikana ehdit juuri ja juuri käymään muutamassa ihastuttavassa vaateliikkeessä, sen jälkeen lounas jossain kauppakeskuksen ravintolassa, jonka jälkeen lisää shoppailua ja näyteikkunoiden fiilistelyä. Iltapäiväkahvit kannattaa käydä juomassa tietenkin torilla ja ennen hotellille, kylpylään tai muuhun majoitukseen palaamista ehtii vielä katsoa tuliaisia kotipuolen väelle.