Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Mitä tehdä Risteilyt Saimaalla

Risteilyt Saimaalla 

Lappeenrannasta ja Imatralta lähtevillä risteilyillä pääsee ihailemaan Saimaan ainutlaatuisia näkymiä, rentoutumaan hyvässä seurassa ja viettämään ikimuistoisia hetkiä. Risteilytarjonta on runsas, ja laivat kulkevat lähisatamien lisäksi Savonlinnaan ja Puumalaan asti. Astu laivaan, Saimaa kutsuu!

Yhdistä risteily kylpylälomaasi, jolloin näet Saimaan ja sen alueen monesta eri näkökulmasta. Hemmotteluhoitojen keskellä tunnet olevasi eksoottisessa paratiisissa, kun taas risteilyllä pääset keskelle luontoa ja täysin erilaista rauhaa, jota kylpylän saunasta ei välttämättä löydy.

Risteily Saimaalla tai Vuoksella on kokemus, josta nauttii koko perhe, seurue tai suurempikin ryhmä. Eri vuodenaikoina näet aina risteilyllä erilaisen vesistön: keväällä Saimaan ja Vuoksen luonto on juuri puhkeamassa upeimpaan loistoonsa, kesä puolestaan lumoaa kyynisemmänkin matkustajan perinteisillä, perisuomalaisilla maisemillaan, ja syksyn risteilyllä matkustajat voivat nauttia luonnon moninaisista ja ilahduttavista ruskan väreistä. Kun saavut lomalle Etelä-Karjalaan, risteily on ehdoton kokemus kaikille, jotka nauttivat kauniista Saimaasta ja Vuoksesta.

Katso rauhallisen järven selällä tyyntä ja avaraa maisemaa ja nauti laineen liplatuksesta aluksen reunusta vasten. Parhaimpia hetkiä varten kaiva esiin kamerasi ja nappaa kuva itsestäsi ja ikimuistoisesta Saimaasta. Älä jää kuitenkaan ihmettelemään kamera kädessä, vaan keskity hetki Saimaan tarjoamaan rauhalliseen luontoon ja täydelliseen hetkeen. Laiva kuljettaa sinua ja seuruettasi miellyttävään, verkkaiseen vauhtiin, joka vie kaikki arkiset huolet vähintään laivamatkan ajaksi pois mielestä.