Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Mitä tehdä Aktiviteetit Golf

Saimaan golfkentät ovat sopivasti erilaisia

Etelä-Karjalan alue on golfista kiinnostuneille loistava paikka lomailla. Valinnanvaraa riittää, kun alueella on jopa 3 täysimittaista golfkenttää sekä yksi 9-reikäinen puistokenttä. Lisäksi golfaajille on tarjolla omaa harjoituskeskusta, lyöntikatoksella varustettuja rangeja, putti- ja chippiharjoitteluviheröitä, proshopeja, kahviloita, ravintoloita ja jopa saunoja.

Etelä-Karjalasta löytyy yhteensä neljä golfkenttää: Etelä-Saimaa Golf Lappeenrannasta, Holiday Club Golf Saimaa Lappeenrannan Rauhasta, Imatran Golf sekä Kahilanniemen puistokenttä Lappeenrannan keskustan läheltä. Enää sinun tarvitsee päättää, missä järjestyksessä haluaisit kaikissa näissä vierailla.

Holiday Club Golf Saimaa - Rauha, Lappeenranta

Lappeenrannan Holiday Club Golf Saimaan kenttä sekä range tuovat haasteita ja onnistumisen iloa kaikentasoisille pelaajille. Aaltoileva kanervikkokangas yhdistettynä jääkauden luomaan suppamaastoon luo pelille vaikuttavan näyttämön.

Täysmittaisen golfkentän lisäksi Saimaalta löytyy harjoituskeskus, jonne ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet, sillä green cardia tai golf-seuran jäsenyyttä ei harjoituskeskukseen vaadita.

Harjoittelukeskukseen kuuluu:

  • 60-paikkainen range
  • 6-reikäinen par 3-kenttä
  • neljä lähipeliviheriötä 

Etelä-Saimaa Golf - Lappeenranta

Etelä-Saimaa Golfin lumoavat maisemat ja hyväkuntoiset, alueen haastavimmat väylät kutsuvat vain kahdeksan kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. 18-reikäinen kenttä sijaitsee keskellä sinistä järveä, ja rantoja sivuavat väylät sekä korkeuserot jäävät pelaajien mieleen. Tämä täysin ainutlaatuinen rata voitti vuosina 2017 ja 2019 Suomen kauneimman kentän äänestyksen.

Imatran Golf - Imatra

Imatran 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Suomen ja Venäjän rajan tuntumassa, Immalanjärven rannalla. Puistokentältä löytyy haastetta huippupelaajillekin sekä klubipelaajille mahdollisuus turvalliseen bogey-peliin. Aloittelijalle puolestaan alkuväylät tarjoavat mukavan harjoittelupaikan.

Kahilanniemi - Lappeenranta

Kahilanniemen kenttä Lappeenrannan keskustan lähellä on yksi Suomen parhaista 9-reikäisistä puistokentistä. Kenttä on erinomainen paikka aloittelijoille, mutta korkeuserot ja rantamaisemat haastavat myös kokeneemman pelaajan. Kentältä löytyy yksi Euroopan harvoista vesirangeista, josta palloja tähdätään kohti ulapalla kelluvia greenejä.