Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
Suunnittele lomasi Majoitus Saimaalla, Imatra ja Lappeenranta Maatila- ja aamiaismajoitus

Maatila- ja aamiaismajoitus Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seuduilla

Eteläkarjalainen maalaisympäristö on todellinen elämys. Lappeenrannan ja Imatran seudulla matkailijalla on mahdollisuus valita aito maatilamajoitus, joka tarkoittaa jotain paljon enemmän kuin pelkkää yöpaikkaa. Olitpa liikkeellä lapsiperheen, leirikoulun tai uusia kokemuksia etsivän kokousporukan kanssa, yöpyminen oikealla maatilalla ei hevin unohdu.

Maatilan rauhassa pääset nauttimaan paitsi elämäsi parhaista unista myös ainutlaatuisista aktiviteeteista. Vai milloin viimeksi pujotit metsämansikan heinänvarteen tai silitit aamu-unisia maatilan eläimiä?

Miten olisi gasthaus, kestikievari tai matkakoti? Jos haluat kodinomaista, mutkatonta tunnelmaa ja lämminhenkistä palvelua, aamiaismajoitus voi olla sinun vaihtoehtosi.

Siirrä matkalaukut aittojen suojiin tai kerää koko katras perhehuoneeseen majoittumaan. Etelä-Karjalan aamiaismajoitusta tarjoavat yrittäjät järjestävät asiakkailleen myös monipuolista lomaohjelmaa.

Ruokavalinnat ovat tietysti tärkeä osa lomaelämystä. Sinun valittavaksesi jää, nautiskeletko mieluummin talon tarjoamia antimia vai valmistatko lomaevästä itse esimerkiksi matkailijoiden yhteiskäytössä olevassa keittiössä.

Tule käymään päiväksi tai jää viikoksi, viihdyt taatusti.