hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Discover Saimaa

Luontoelämysretkiä ja -matkoja

”Toimistomme” on luonnossa metsien ja järvien ympäröimänä. Luonto on valtavan suuri ulkoilupaikka, joka on meille kaikille avoinna ympäri vuoden. Luonto tuottaa voimaa ja energiaa, jonka positiivisista vaikutuksista saamme omaan elämään hyvinvointia, terveyttä sekä avarakatseisuutta.

Discover Saimaa toimii Imatralta käsin eteläisen Saimaan alueella. Discover Saimaa on 100% suomalainen yritys.

Järjestämme luontoelämysretkiä ja -matkoja. Pyöräilemme Saimaan saaristossa sekä maastopoluilla. Melontaretket ja -kurssit pyörivät toukokuusta syksyyn. Syksyisin nautimme ruska-ajasta Saimaan syleilyssä sekä luonnossa. Järjestämme myös sienikursseja sekä vaellus- ja eräkursseja. Talvisin meidät löytää lumelta erilaisilta retkiltä sekä hiihdon parista.

Toteutamme luontomatkailussa vastuullista ja kestävää matkailupalvelua. Toimimme ympäristövastuullisesti sekä tiedostaen oman toimintamme vaikutukset ympäristöön. Meille ensiarvoisen tärkeää on luonnonvarojen vastuullinen käyttö ja luonnon monimuotoisuuden, maisemien, paikallisen kulttuurin ja rakenteiden suojelu. Kunnioitamme aitoja paikallisia perinteitä ja tarinoita sekä tarjoamme niitä palveluissamme. Huolehdimme palveluiden ja tuotteiden turvallisuudesta.

Toivotamme kaikille nautinnollisia ja vastuullisia matkailun hetkiä ja retkiä!

info@discoversaimaa.fi