hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Discover Saimaa

Melontaretki ImatraltaMitä tehdä Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaParas loma Saimaalla, melontaretketDiscover Saimaa retketDiscover Saimaa melontaretket

Luontoelämysretkiä ja -matkoja

”Toimistomme” on luonnossa metsien ja järvien ympäröimänä. Luonto on valtavan suuri ulkoilupaikka, joka on meille kaikille avoinna ympäri vuoden. Luonto tuottaa voimaa ja energiaa, jonka positiivisista vaikutuksista saamme omaan elämään hyvinvointia, terveyttä sekä avarakatseisuutta. Discover Saimaa toimii Imatralta käsin eteläisen Saimaan alueella, 100% suomalainen yritys.

Järjestämme luontoelämysretkiä ja -matkoja. Pyöräilemme Saimaan saaristossa sekä maastopoluilla. Melontaretket ja -kurssit pyörivät toukokuusta syksyyn. Syksyisin nautimme ruska-ajasta Saimaan syleilyssä sekä luonnossa. Järjestämme myös sienikursseja sekä vaellus- ja eräkursseja. Talvisin meidät löytää lumelta erilaisilta retkiltä sekä hiihdon parista.

Toteutamme luontomatkailussa vastuullista ja kestävää matkailupalvelua. Toimimme ympäristövastuullisesti sekä tiedostaen oman toimintamme vaikutukset ympäristöön. Meille ensiarvoisen tärkeää on luonnonvarojen vastuullinen käyttö ja luonnon monimuotoisuuden, maisemien, paikallisen kulttuurin ja rakenteiden suojelu. Kunnioitamme aitoja paikallisia perinteitä ja tarinoita sekä tarjoamme niitä palveluissamme. Huolehdimme palveluiden ja tuotteiden turvallisuudesta.

Kiinnostaisiko jokimelonta ja Saimaan norppavesillä.

Lempeästi virtaavan joen mutkat ja luonnonkauneus herättävät mielenkiinnon mystisellä tavalla. Lieviskänjoen tunnelma vetää lähes sanattomaksi. Retken aikana on hyvä mahdollisuus nähdä ainutlaatuinen Saimaan saimaannorppa. Melontaretken aikana koet kaartelevia jokikapeikkoja, pieniä järviosuuksia ja Katoselän luonnonsuojelualueen kauneutta. Nautit paikallisen kalastamista muikuista ja herkullisesta lähiruoasta. Näet kalliomaalaukset ja kuulet niiden tarinan, mitä et missään muualla kuule. Retki on täysihoidolla sisältäen kaiken mitä vain unelmien melontaretkeltä voit haaveilla!

Ajankohdat: 

Jokimelontaretket (päiväretki):  30.9. klo 9-17

Elämyksien elämys melontaretket (Ruskaretki, kahden päivän retki) 30.9.-1.10.2023 

Katso kaikki retket ja kurssit 

Lue lisää ja varaa paikkasi retkelle heti!