Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Hotelli Lähde

Hotellimajoitus LappeenrantaBoutique Hotelli LähdeDay Spa LappeenrannassaHotellimajoitus LappeenrannassaHotellimajoitus LappeenrannassaBoutique Hotel Lähde

Elämyksellinen majoitus Lappeenrannan satamassa

Hotelli Lähde sijaitsee Lappeenrannan satamassa, kaupungin sydämessä. Viehättävä hotellikokonaisuus jakautuu tyylikkääseen Hotelli Lähteeseen sekä historiallisen Lappeenrannan kylpylän tiloihin perustettuun Boutique Hotel Lähteeseen. Herkullinen aamiainen, keskeinen sijainti Lappeenrannassa sinisen Saimaan rannalla sekä hemmotteluhoitoja tarjoava Day Spa Lähde täydentävät yöpymisen nautinnolliseksi ja unohtumattomaksi kokonaisuudeksi.

Kylpylätoiminnalla on Lappeenrannassa pitkät ja vaiherikkaat perinteet. Lappeenrannan satamassa sijaitseva Lappeenrannan kylpylä perustettiin 1800-luvulla ja nykyinen kylpylärakennus valmistui 1912. Kylpylälaitos toimi perustamisestaan lähtien kesäkylpylänä Venäläisille aristokraateille ja avasi ovensa ympärivuotisesti vasta 1970-luvulla. Tänä päivänä vanha Lappeenrannan kylpylä palvelee hyvinvointia ja rentouttavia elämyksiä kaipaavia matkustajia Day Spa Lähteenä.

Hotelli Lähde

Hotelli Lähteen tilavat ja viihtyisät huoneet hurmaavat tyylillään sekä tarjoavat ikimuistoisen mukavan majoituksen Saimaan rannalla.

Boutique Hotel Lähde

Boutique Hotel Lähteen tunnelmalliset huoneet huokuvat historiaa ja tarjoavat ainutlaatuisen majoituselämyksen. Yli 100-vuotta vanhan Lappeenrannan kylpylän tiloihin rakennetut yksilölliset huoneet yhdistävät menneen ajan tunnelmaa moderneihin mukavuuksiin.

Day Spa Lähde

Day Spa Lähteen rentouttavat ja virkistävät hemmotteluhoidot johdattavat vieraansa kylpyläkokemuksen ytimeen. Elämykselliset hoidot hellivät niin kehoa kuin mieltä ja auttavat rauhoittumaan arjen keskellä. Monipuolisesta valikoimastamme löydät niin ylelliset kasvo- ja vartalohoidot, rentouttavat hieronnat kuin manikyyritkin. Ylellinen Day Spa Lähde sijaitsee Lappeenrannan satamassa Boutique Hotel Lähteen tiloissa.

Hotelli Lähde
Ainonkatu 17
53100
LAPPEENRANTA