Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Hotelli Rakuuna

Viihtyisä hotelli historiallisella Rakuunamäellä

Viihtyisä hotellimme sijaitsee Lappeenrannan historiallisella Rakuunamäellä, kaupungin palveluiden sekä upean järvimaiseman lähellä.

Lappeenrannan Linnoitus ja satama ovat saavutettavissa vain lyhyen kävelymatkan päässä, kuten myös luonnon helmassa Saimaan rantoja kiertävän Rantaraittikin.

Tyylikäs sisustus, Deluxe-vuoteet sekä korkea huonekorkeus (3 m) luovat elegentin tunnelman. Huoneita on hotellissamme 45 kpl:

  • Rakuuna Double (2 hh)
  • Rakuuna Twin (2 hh)
  • Ratsumestari Family (4 hh)
  • Marsalkka Suite (2 hh)
  • Marsalkka Suite Grande (2 hh + 2 hh)

Erikoisuutena aitoon tunnelmaan vievät armeijan tuvat (4 hh tai 6 hh).

Hotelli Rakuuna sopii erinomaisesti niin perheille, yksinmatkustaville kuin pariskunnillekin. Lasten leikkihuone on varustettu kiipeilytelineellä, kirjoilla sekä piirustusnurkkauksella. Kouluikäiset lapset viihtyvät varmasti erillisessä huoneessa biljardipöytineen ja lautapeleineen.

Hotellimme on savuton, osaan huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita.

Sauna & spa -osastomme infrapunasaunoineen ja porealtaineen takaa rennon vierailun. Hotellivieraat voivat nauttia saunasta & spasta päivittäisellä naisten tai miesten vuorolla (myös yksityinen saunavuoro on mahdollinen lisämaksusta). Sauna & spa osasto sopii mainiosti myös ystävien saunailtojen, yritystilaisuuksien tai muiden yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Kokousvieraita varten Sauna & spa osaston yhteydestä löytyy 28 henkilölle soveltuva tila kokoustarvikkeineen (fläppitaulu, kynät, projisointilaitteisto sekä valkokangas).

Jos olet lentämässä Lappeenrannan lentoasemalta, on Hotelli Rakuuna etäisyydeltään Lappeenrannan lähin hotelli.

Hotelli Rakuuna
Mannerheiminkatu 8
53900
LAPPEENRANTA