Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Hugon Huvilat

Tilavat hirsihuvilat Hugo ja Hilda kauniin Rautjärven rannalla

Monipuoliset ja hyvinvarustellut mökit sopivat rauhalliseen lomanviettoon perheen tai ystävien kesken sekä yritysten käyttöön esimerkiksi kokous- tai edustustilana ympäri vuoden. Laadukkaat huvilat voi vuokrata yksin tai erikseen. Mökit sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan, mutta näköyhteyttä mökkien välillä ei ole.

Hildassa on 4 huonetta, 12 makuupaikkaa, huikeat 145 m2. Vuonna 2012 valmistunut Hilda on kaksiosainen hirsimökki, jossa on saman katon alla sekä avara mökki että iso saunatakkahuone. Mökin puolella on tilava tupa ja hyvin varusteltu avokeittiö, kaksi makuuhuonetta parivuoteilla sekä iso parvi, jossa on majoitustilaa neljälle hengelle. Lisäksi saunan parvella majoittuu vielä 2-3 henkeä (parivuode ja yhden hengen vuode). Mökissä on kaksi sisävessaa. Hildan isolta terassilta on järvinäkymä Rautjärvelle. Käytössä on iso kaasugrilli ja omassa rannassa on puulämmitteinen rantasauna laiturilla. Kesäisin käytettävissä on soutuvene ja kanootti.

Hugossa on 3 huonetta, 8 makuupaikkaa, tilaa yhteensä 110 m2. Vuonna 2013 valmistunut hirsimökki Hugo on 2013 on kolmen makuuhuoneen kompleksi, jonka yksi makuuhuoneista on parvella. Hyvin varusteltu keittiö ja mukava, valoisa tupa takaavat viihtyvyyden. Hugosta löytyy kaksi sisävessaa, sauna ja iso terassi järvinäköalalla. Rannassa on matala hiekkaranta, laituri, puulämmitteinen rantasauna sekä soutuvene.

Loppuvuodesta 2021 saunotaan Rautjärvellä kahdessa uudessa savusaunassa, kun Rautjärven rannalle valmistui kaksi tunnelmallista savusaunaa. Lue lisää savusaunoista 

Hugon Huvilat
Annanniementie
56710
RAUTJÄRVI