Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Iloisen Pässin Maalaispuoti

Aitoa lähiruokaa matkasi varrelta

Iloisen Pässin Maalaispuoti on maukkaista biisoniburgereistaan tunnettu lähiruokaan erikoistunut ravintola ja kahvila Kuutostien varrella Parikkalassa, aivan Suomen itärajalla. Vanhaan kyläkauppaan perustetuissa tunnelmallisissa tiloissa nautit takuulla laadukasta kotimaista ruokaa, jonka kaikki raaka-aineet on hankittu mahdollisimman läheltä.

Burgereissa käytettävistä erikoislihoista lähes kaikki hankitaan oman kunnan alueelta ja kalat lähijärvestä. Sämpylät tehdään läheisessä kotileipomossa ja kasvispihvit omassa keittiössä. Biisonin lisäksi herkuttelemaan pääsee muun muassa mangalitzan villasialla, karitsalla, kuhalla ja ylämaannaudalla, kasvisruokia unohtamatta.

Puodistamme voit ostaa erikoislihoja sekä monia muita laadukkaita lähiseudun tuotteita myös mukaan ja tuliaisiksi. Valikoimassamme on tuotteita yli 70 pientuottajalta. Ruokatuotteiden lisäksi myymme kotimaisia eettisiä lahja- ja käyttötavaroita, kuten ekokosmetiikkaa ja -pesuaineita, lastenvaatteita ja lampaantaljoja.

Kesäaikaan puodin pihamaalla pääsee rapsuttelemaan perheemme lampaita ja kaneja.

Iloisen Pässin maalaispuoti Parikkalassa on saanut vuoden 2019 Maistuva maaseutuyrityksen tunnustuksen Etelä-Karjalasta. 

Katso täältä

Iloisen Pässin Maalaispuoti 
Kuutostie 470
59130 Koitsanlahti
PARIKKALA