Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Imatran Ilmailukerho

Elämykset lomalla SaimaallaImatran IlmailukerhoImatran IlmailukerhoIlmailukerho ImatraImatran Ilmailukerho

Imatran Ilmailukerho (IIK) on yksi maamme vanhimmista toimivista ilmailukerhoista. 

Toimimme itärajan pinnassa perinteikkäällä Immolan kentällä, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ja runsaasti vapaata ilmatilaa harrastaa kaikenlaista ilmailua.  Kerhon eri jaostojen toiminta kattaa lähes koko harrasteilmailusektorin.

Moottori- ja purje- ja liidinlentämisen lisäksi kerhossa voi harrastaa lennokkien lennätystä. Laskuvarjohyppäämiseen tarjoaa mahdollisuuden Skydive Karjala ry naapurissamme.

Purjelentoon tutustut helposti esittelylennolla 2-paikkaisen koulukoneen kyydissä - jo vintturihinaus minuutissa puoleen kilometriin on hieno elämys - puhumattakaan Saimaalta Laatokalle ulottuvasta kansallismaisemasta!

Moottorikoneella voi tutustua Imatran lähimaisemiin tai vaikka käydä katsomassa omaa kesäpaikkaa lintuperspektiivistä.  Myös pitemmät cost-share* yksityislennot ovat mahdollisia eri sopimuksesta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja koe elämyksiä ilmailun parissa!

*Cost-share lento on ei-kaupallinen kustannustenjakoperusteinen yksityislento, jossa sovit lennon kulujen jakamisesta kokeneen pilotin kanssa. Lento ei noudata kaupallisen ilmakuljetuksen turvallisuus- ja vakuutusvaatimuksia.

Imatran Ilmailukerho ry
Linkokivenkatu 131
55910 Imatra