Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Beauty Spa Wellamo – Imatran Kylpylä

Suo itsellesi oma hemmotteluhetki!

Imatran Kylpylässä Kauneushoitola Beauty Spa Wellamo on lomasi kohokohta, kun haluat suoda itsellesi oman hemmotteluhetken. Hoitola käyttää ensiluokkaisia ja ylellisiä tuotesarjoja hoidoissaan, jotka takaavat täydellisen rentoutuksen ja upean lopputuloksen. Beauty Spa Wellamossa on erilaisia hoitoja monenlaiseen tarpeeseen ja toiveeseen. Muun muassa hierontoja, ylellisiä hemmotteluhoitoja Mary Cohr-tuotteilla, kuten kasvojen kohotus CatioVital Lifting ilman leikkausta ja Reviderm-mikrohionta sekä useita muita hoitopaketteja vapaavalintaisesti.

Hieronta rentouttaa kehon ja mielen
Rentouttava hetki hieronnassa on kiireisen ja epäsäännöllisen elämänrytmin vastakohta! Anna hetki aikaa itsellesi ja elimistöllesi. Hieronta palauttaa elimistön päivän kiireistä ja rentouttaa niin mielen kuin lihaksetkin. Hieronta lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta, lieventää kipua ja auttaa helpottamaan stressiä. Klassiset hierontamme ovat kuin terapiaa, jonka avulla kehon tasapaino paranee, verenkierto vilkastuu ja olo tuntuu jälleen kevyeltä ja levänneeltä.

Rentouttava kylpy
Kylvyt perustuvat lämpimään veteen yhdistettyjen aineiden imeytymiseen. Vettä pidetään mielialaa rauhoittavana ja rentouttavana elementtinä. Valikoimissamme on kylpyjä, joissa käytetään eteerisiä kylpyöljyjä, merisuolaa, turve- ja merileväuutetta. Kylvyistä on apua moniin sairauksiin ja ne edistävät verenkiertoa, parantavat vastustuskykyä ja auttavat kuona-aineiden poistumista kehosta.

Kaunistavat ihohoidot
Kaunis iho, kaunis vartalo! Ihon salaisuus piilee kosteudessa. Kun hoidat ihoasi vartalohoidoilla, pysyy iho kimmoisana, elastisena ja nuorekkaana. Ikääntyminen, aurinko, kuiva sisäilma ja esimerkiksi epäterveellinen ruokavalio kuivattavat ihoa ja saavat ihossa aikaan lievän tulehduksen, joka ilmenee ihon kutinana. Kuorinta ja monipuolinen kosteutus seerumien, voiteiden ja öljyjen avulla hellivät ihostasi täydellisen. Tehokkaat pikahoitomme sekä ylelliset ja perusteelliset kasvohoitomme antavat näkyviä tuloksia heti. Kauniit kasvot saavat aikaan positiivisen olon ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti. Kasvohoidoissamme käytämme laadukkaita ammattikosmetiikkasarjoja Mary Cohr ja Thalion. Ihosi on hoidon ansainnut!
Beauty Spa Wellamo – Imatran Kylpylä
Purjekuja 2
55420
IMATRA