Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Imatran Kylpylän loma-asunnot

Laadukkaita loma-asuntoja

Imatran Kylpylän alueella sijaitsevat loma-asunnot ovat nykyaikaisesti varusteltuja paritaloja. Vuodepaikkoja on 4–8 hengelle/asunto. Varustelu on mitoitettu vuodepaikkojen mukaan, mm. nykyaikainen keittiö ruokailuvälineineen ja kodinkoneineen, kuivauskaappi, tv, langallinen laajakaistayhteys, oma sauna, takka ja terassi.

Loma-asunnot ja lomasviitit

Ukonniemen loma-asunnoissa voit viettää todellista luontolomaa keskellä Saimaan maisemia ja monipuolisia aktiviteetteja. Loma-asunnot ja -sviitit ovat paritaloja – yhdessä rakennuksessa on kaksi asuntoa tai sviittiä. Lomasviitit ovat kaksikerroksisia. Loma-asunnoissa on kaikki valmiina. Ne on suunniteltu aktiivisille lomailijoille ympärivuotiseen käyttöön. Loma-asunnoissa on vuodepaikkoja asunnosta riippuen 4–8 henkilölle ja varustelu on mitoitettu sen mukaisesti.

Luhtisviitit

Ylinnä harjulla sijaitsevien Ukonrannan lomatalojen 16 Luhtisviittiä on suunniteltu 2–4 henkilölle upean loman viettoon. Molemmissa taloissa on 16 sviittiä, kahdeksan per kerros. Imatran Kylpylän alueella on rakentumassa myös uusia loma-asuntoja YIT:n toimesta.

Imatran Kylpylän loma-asunnot
Purjekuja 2
55420
IMATRA