Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Kalliolan tilan mökit

Mökkimajoitus Taipalsaarella, SaimaallaLoma Saimaalla Lappeenrannan ja Imatran seudullaVuokramökki Saimaalla, TaipalsaarellaMökkiloma Saimaalla, Lapeenrannan ja Imatran seudullaVuokramökit Saimaalla, TaipalsaarellaLoma Saimaalla mökkivuokraus TaipalsaarellaLoma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Vuokramökkejä ja kokous- sekä juhlakäyttöön Rantatupa

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta lomaelämyksestä Taipalsaarella Saimaan rannalla! Kalliolan Tilan mökit tarjoavat ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen ja luonnonläheiseen lomailuun ympäri vuoden.

Suur-Saimaan rannalla sijaitseva Rantatupa vie vierailijat matkalle menneiden aikojen tunnelmiin. Tämä perinteitä kunnioittava rakennus tarjoaa nykyajan mukavuudet hirsiseinien suojassa. Pääset nauttimaan luonnonrauhasta ja järvinäkymistä omalla terassilla tai saunomalla rantasaunassa.

Kotiranta puolestaan kutsuu vieraita Pien-Saimaan rannalle, ympäröivän luonnon rauhaan. Mökissä voit viettää aikaa nauttien ulkoilmaelämästä, kalastaen ja rentoutuen puulämmitteisessä saunassa tai istuskellen huvimajassa puugrillin äärellä.

Sointulan kaksikerroksinen mökki tarjoaa maaseudun rauhaa ja upeita järvinäkymiä. Täällä voit viettää aikaa yläkerran terassilla ihaillen maisemia tai nauttia alakerran puulämmitteisen saunan lämmöstä ja virkistävästä uinnista järven rannalla.

Kaikissa mökeissä on huolella suunnitellut majoitustilat ja varusteltu keittiö, jotta vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman mukavaa. Lisäksi voit nauttia erilaisista ulkoilma-aktiviteeteista, kuten kalastuksesta, soutelusta ja peleistä aurinkoisella pihalla tai järven rannalla.

Tervetuloa kokemaan unohtumaton loma Saimaan rannalla Kalliolan Tilan mökeissä Taipalsaarella!

Kalliolan tilan mökit
Suolahdentie 461
54930
TAIPALSAARI