Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Kulttuuritalo Virta

Juhlava kulttuuritalo

Arkkitehti Arto Sipisen suunnittelema upea, valkoinen, kvartsihiekasta ja Imatran graniitista rakennettu rakennus kohosi kaupungintalon viereen Vuoksen varrelle 1986. Vuonna 2011 Taideviikon avajaisten yhteydessä talolle annettiin nimeksi Kulttuuritalo Virta. Kokous- ja koulutusvieraille kulttuuritalo tarjoaa arkkitehtonisesti arvokkaan ja kauniin, luonnonläheisen ympäristön sekä nykyaikaisen kokoustekniikan. Yli 500-paikkainen juhlava Karelia-sali konserteille, kokouksille ja kongresseille, sekä 100-paikkainen aistikas Kaleva-sali pienimuotoisille kokouksille ja akustiselle musiikille. Molemmissa saleissa on mm. videoprojektorit, äänentoisto- ja valaistusjärjestelmät ja induktiosilmukat.

Kesällä käytössä on myös ulkoauditorio Vuoksi, upean jokirannan läheisyydessä. Kulttuuritalo Virran vieraille tarjolla ovat myös pääkirjasto palveluineen ja tapahtumineen, modernin Taidemuseon laadukkaine näyttelyineen sekä kaupungin historiaa esittelevän kaupunginmuseon. Lisäksi näyttely- ja esittelytilaa on kulttuurikeskuksen aulatiloissa. Viereisen kaupungintalon tiloja voidaan käyttää yhdessä myös kulttuuritalon tilojen kanssa.

Kahvila- ja ravintolapalveluista vastaa kauniine vuoksinäköaloineen Kahvila Virta, joka toimii kahvilapalveluiden lisäksi tilausravintolana.

Kulttuuritalo Virta
Virastokatu 1
55100
IMATRA