hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

m/s saimaa margareta

m/s Saimaa Margareta Saimaa Margareta risteily Ilkonsaarelle

M/S Saimaa Margareta liikennöi Lappeenrannan matkustajasatamasta, aivan satamatorin vierestä. Risteilyvalikoima sisältää tilaus-, teema- ja reittiristeilyjä.

M/S Saimaa Margareta on tyylikäs ja hyvin varusteltu matkustaja-alus. Alukseen mahtuu 80 matkustajaa. Aluksessa on 66 paikkainen-ravintola A-oikeuksin, aurinkokansi, ruoka/kokoussalonki, baari-kahvio, reittiselostukset suoraan komentosillalta.

Norpparisteilyt 18.-20.5.2023

Yhteistyössä WWF:n kanssa norpparisteilyt Taipalsaaren Sarviniemestä Suur-Saimaa vesille.

Salpalinjaristeily 4.6.2023

Opastetut kolmen tunnin saaristoristeily vuonna 1940-1944 rakennetulle Salpalinjalle.

Ilkonsaariristeilyt lauantaisin 17.6.-5.8.2023

Risteily Ilkonsaareen antaa yleiskuvan Saimaasta ja Saimaan saaristosta, ja Ilkonsaaren skiitat lisäävät mielenkiintoisen kulttuurihetken. Risteilyn kokonaiskesto on noin 6 tuntia, ja Ilkonsaaressa maissaoloaika on noin 1 1/2 tuntia

Kanavaristeilyt heinä-elokuussa

Tällä opastettulla kaksituntisella Saimaan kanavaristeilyllä näet kanavan kiehtovan sulutuksen. Risteilemme kanavalle ja laskeudumme 13 metriä syvään Mälkiän sulkuun. Sen jälkeen käännymme takaisin kohti Lappeenrannan satamaa.

Saaristoristeily heinä-elokuussa

Kahden tunnin risteilyt saaristoon terassitunnelmin Suomen suvessa ja Saimaan kallioisissa maisemissa, kipparin selostuksin. Risteilyn aikana syntyy ymmärrys Suomalaisuuden juurista Saimaalla myös ajalta vesistön muodostaessa kulkuyhteyksien perustan

Tilausriseteilyt

Räätälöidyt tilausristeilyt touko-syyskuussa 

 

m/s Saimaa Margareta
Satamatie 1
LAPPEENRANTA