Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

m/s saimaa margareta

m/s Saimaa Margareta Saimaa Margareta risteily Ilkonsaarelle

M/S Saimaa Margareta liikennöi Lappeenrannan matkustajasatamasta, aivan satamatorin vierestä. Risteilyvalikoima sisältää tilaus-, teema- ja reittiristeilyjä.

M/S Saimaa Margareta on tyylikäs ja hyvin varusteltu matkustaja-alus. Alukseen mahtuu 80 matkustajaa. Aluksessa on 66 paikkainen-ravintola A-oikeuksin, aurinkokansi, ruoka/kokoussalonki, baari-kahvio, reittiselostukset suoraan komentosillalta.

Norpparisteilyt 18. ja 19.5.

Yhteistyössä WWF:n kanssa norpparisteilyt Taipalsaaren Sarviniemestä Suur-Saimaa vesille.

Ilkonsaariristeilyt kesä-heinäkuussa

Risteily Ilkonsaareen antaa yleiskuvan Saimaasta ja Saimaan saaristosta, ja Ilkonsaaren skiitat lisäävät mielenkiintoisen kulttuurihetken. Risteilyn kokonaiskesto on noin 6 tuntia, ja Ilkonsaaressa maissaoloaika on noin 1 1/2 tuntia

Kanavaristeilyt 1.7.-4.8.

Tällä opastettulla kaksituntisella Saimaan kanavaristeilyllä näet kanavan kiehtovan sulutuksen. Risteilemme kanavalle ja laskeudumme 13 metriä syvään Mälkiän sulkuun. Sen jälkeen käännymme takaisin kohti Lappeenrannan satamaa.

Saaristoristeily 1.7.-4.8. 

Kahden tunnin risteilyt saaristoon terassitunnelmin Suomen suvessa ja Saimaan kallioisissa maisemissa, kipparin selostuksin. Risteilyn aikana syntyy ymmärrys Suomalaisuuden juurista Saimaalla myös ajalta vesistön muodostaessa kulkuyhteyksien perustan

Tilausriseteilyt

Räätälöidyt tilausristeilyt touko-syyskuussa 

 

m/s Saimaa Margareta
Satamatie 1
LAPPEENRANTA