Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Tuhannen Tarinan Talo

Rauhaa, rentoutumista, maaseutu- ja luontoaktiviteetteja

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Lappeenrannan ja Kouvolan välissä Kannuskosken kylässä. Tarjoamme majoitusta, ruokapalveluita ryhmille sekä luontoon ja paikallishistoriaan pohjautuvia ohjelmapalveluja ympäri vuoden. Meillä on yhteensä 35 petipaikkaa, 30 hengen sekä 50 hengen hengen ruokailu- ja kokoustilat sekä saunaosasto savusaunoineen viihtyisässä pihapiirissä.

Tuhannen Tarinan Talossa voi tutustua lähiluontoon patikoiden, meloen, lumikenkäillen, pyöräillen tai vaikka ratsastaen – itsenäisesti tai opastetuilla retkillä. Maukas lähiruoka, saunan pehmoiset löylyt, lähimetsän mustikkamaat sekä lasten rakastamat kotieläimet tulevat myös tutuiksi vierailun aikana – tarjoamme luonnollista hyvinvointia, rauhaa ja rentoutumista. Maaseutumatkailua parhaimmillaan. Maatilamajoitus on viihtyisä ja rento tapa yöpyä lähellä luontoa.

Palvelutarjonta

Meillä voitte majoittua, lomailla, viettää aikaa perheen ja ystävien tai työporukan kesken. Järjestämme perhejuhlia, tyhy-päiviä, kokouksia, leirikouluja ja leirejä.

Mie en tee mittää - loma, lue lisää

Sijainti keskellä Kaakkois-Suomea

Luumäellä sijaitseva Kannuskoski on keskellä Kaakkois-Suomea. Kouvola, Lappeenranta, Imatra, Hamina, Kotka ja Mikkeli ovat kaikki sadan kilometrin säteellä.  Ota siis Tuhannen Tarinan Talo tukikohdaksesi ja kierrä kaakon kulman parhaat kohteet. Esimerkkeinä Tykkimäki, Aquapark, Saimaan kylpylä, Lappeenrannan satama ja linnoitus, Kotkan Maretarium, Wellamo, Hamina bastioni, Luumäen Kotkaniemi ja Salpalinja.

Tuhannen Tarinan Talo
Nikkarintie 124
46530
KANNUSKOSKI