Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Matikkala cottages

Kuusi upeaa ja erilaista vuokrattavaa mökkiä Ruokolahdella

Matikkala Cottages Ruokolahdelta löydät kuusi upeaa vuokrattavaa mökkiä. Mökit Vaahtera, Kataja, Petäjä, Sirppi, Kääpä ja iso huvilamökki Pihlaja kutsuvat sinua rentouttavalle lomalle puhtaan luonnon ääreen.

Pihlaja huvilamökin yhteydessä on asiakkaidemme vuokrattavissa olevat tynnyrisauna ja palju, joissa rentoutuessa mieli ja keho lepäävät.

Muutaman sadan metrin päässä sijaitsee FreeSki. Sen ympäristö tarjoaa uskomattoman upeat maisemat juoksemiseen ja lenkkeilyyn sekä talven saapuessa hiihtoon, lasketteluun ja vaikka lumikenkäilyyn. Talviliikuntavälineitä voit vuokrata Freeskiiltä.

Kesäisin Freeskiin rinteessä toimii alamäkipyöräilykeskus Saimaa Bikepark.

Ranta on noin 500 metrin päässä mökeistä. Rannassa niemen kärjessä on grillikota, joka on vain mökkien asiakkaiden käytössä.

Matikkalan ja ruokolahden ympäristön metsät ovat täynnä kerättävää etenkin syksyllä. Metsästä poimit mustikat, puolukat ja suomuuraimet sieniä unohtamatta.

Noin 5 km säteeltä löydät lisäksi Ruokolahden liikuntapalvelut, liikuntahalleineen, urheilukenttineen ja jääkiekkokaukaloineen. 25 km säteellä on kaksi kylpylää, kaksi golf-kenttää, kolme keilahallia, jää-, tennis- ja jalkapallohalli.

Matikkala Cottages
Huvilatie 20
56120
Ruokolahti