Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Olkkolan Hovin saunat

Ranta KuolimollaTilaus Saunat Saimaan AlueellaSaunat Savitaipaleella

Tutustu luontoon ja rentoudu sen jälkeen saunassa

Tervetuloa Olkkolan pihapiiriin, joka sijaitsee upean Kuolimo-järven rannalla ja tarjoaa kolme viihtyisää rantasaunaa. Saunat ovat käytettävissä ympäri vuoden, ja talvisin voit nauttia myös virkistävästä avantouinnista.

Perinnesauna

Tunnelmallinen 1950-luvun hirsisauna tarjoaa perinteisen saunaelämyksen. Löylyt tuottaa perinteinen puukiuas, ja vesipata lämpiää puilla. Saunan lauteille mahtuu noin 8 henkilöä. Pukuhuone on kompakti, ja ulkona on ulkohuussi.

Iso puusauna

Tämä puulämmitteinen sauna mahdollistaa suuremman ystäväjoukon tai perheen saunomisen. Saunassa on suihkut ja wc-tilat. Lauteille mahtuu noin 15 henkilöä. Pukuhuone on tilava

Sähkösauna

Sähkösauna tarjoaa vaivattoman ja rentouttavan saunaelämyksen pienemmille ryhmille ja perheille. Saunassa on suihku ja wc-tilat. Lauteille mahtuu noin 8 henkilöä.

Valitse näiden vaihtoehtojen joukosta saunakokemuksesi tarpeiden mukaan ja nauti rentoutumisesta.

Haluaisitko kokea lempeät löylyt ja herkulliset tarjoilut saunalla? Varaa omasi ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse numerosta 050 555 5862 tai sähköpostitse osoitteesta info@olkkolanhovi.fi. Tutustu saunoihimme ja tee varaus – rentoutuminen odottaa sinua!

Olkkolan Hovi
Olkkolantie 2
54800
SAVITAIPALE