Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Pinja Sointu

Saimaan SalaisuudetTervetuloa äänimatkalle PirunkirkkoonSaimaan Salaisuudet

Tervetuloa äänimatkalle Pirunkirkkoon

Lumoudut luolasta, kuulet rummun ikiaikaisen kuminan luolan seinämien voimistamana, rentoudut äänimaljojen sointiin, kuulet kanteleen ja laulun kauniin kutsun. Äänimatka luolassa on uniikki kokemus, jossa kaikki luonnon elementit ovat läsnä. Täällä saat antautua olemiseen ja heittäytyä luonnon hoitavaan syliin.

Maailma syntyi äänestä. Se jylisi yli jääkauden, muovasi kalliomme, silotteli niiden pintoja ja halkaisi luolia suojaksemme. Tuohon aikaan syntyi myös holvimainen avara Pirunkirkko Rautjärven Torsansaloon. Se on yksi kauneimmista Suomen luolista. Sillä on pitkä historia paikallisen väestön suojelijana ja onpa siellä toiminut maankuulu parantajakin. Luolan värikkäistä vaiheista kuulet lisää äänimatkan aikana.

Äänimatka alkaa jo luolalle saavuttaessa. Etenet hiljaisuudessa metsäpolkua pitkin luolaan, avaat aistisi luonnon kauneudelle ja kallion karulle maisemalle. Annat tuoksujen ja metsän väriloiston valloittaa, kehosi laskeutuessa lempeästi luonnon rytmiin.

Luolassa saat kääriytyä pehmeän viltin suojiin ja antaa katseen tavoittaa luolan jyhkeät pohjakivet, holvikaton kauniinpunaiset kuvioinnit ja luolassa olevien kelopuiden hypnoottiset rungot.

Rumpu ja muinaiset loitsulaulut aloittavat voimallisen äänimatkan, johdattaen sinut ikiaikaisen tietäjyytesi äärelle. Rummun rytmi sykkii elämää. Se avaa mielikuvituksesi, opastaa ja juurruttaa sinua matkallasi itseesi. Äänimaljat hellivät kehoasi ja mieltäsi suloisilla pehmeillä soinnuillaan, jotka leviävät luolan jokaiseen sopukkaan luoden harmonisen äänimaailman ympärillesi. Saat antautua täydellisen rentouden tilaan. Kanteleen heleät kaiut ohjaavat sinut suomalaisuuden ytimeen, tietäjien aikaan, josta Pirunkirkon luola on kuuluisa.

Äänimatka avaa luovuuttasi ja palauttaa sinut omaan luontoosi vahvistaen luontoyhteyttäsi!

Minä Pinja Sointu ohjaan sinut tälle taianomaiselle matkalle. Olen ristinyt itseni metsämuusikoksi, koska intohimoni on tehdä äänimatkoja kauniissa luonnonpaikoissa. Toimin kulttuurin ja hyvinvointialan moniosaajana: joogaopettajana, luontoyhteysohjaajana sekä musiikin ja äänen parissa. Minulle kehon ja mielen hyvinvointi on tärkeää ja niiden yhteyttä haluan äänimatkoilla asiakkaissani vahvistaa. Luonto ja syvä luontoyhteys on tärkeä osa meitä ja yksi henkisen hyvinvointimme peruspilareista.

Minulta voit tilata äänimatkan Pirunkirkossa, lempeän joogahetken ulkona tai sisällä, äänimalja/rumpurentoutuksen, luontoyhteyshetken tai vaikka kokonaisen hyvinvointipäivän matkasi ohjelmaksi Etelä-Karjalan alueella.