Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Rantatupa

Vietä perhejuhlat tai järjestä työpaikkasi tilaisuus

Rantatupa sijaitsee puhdasvetisen Suur-Saimaan rannalla. Vietitpä perhejuhlat tai järjestät työpaikkasi kokous-, koulutus- tai virkistystilaisuuden, perinteinen karjalainen ruokakulttuuri hemmottelee kokousvieraita vanhaa aikaa henkivässä, piiluveistetyssä tuvassa. Rantatuvassa on langaton internetyhteys. Tarjolla myös saunomismahdollisuus.

Yläkerrassa on viisi makuuhuonetta, majoitustilat neljälletoista henkilölle. Tuvassa ruokailee viihtyisästi 35 henkilöä ja salin puolella 10 henkilöä.

Uuniruuat ovat merkittävä osa Rantatuvan ateriatarjonnassa. Ruokien raaka-aineet ovat peräisin omalta tilalta ja lisäksi suosimme paikallisia tuoreita raaka-aineita.

Puulämmitteisessä saunassamme voit nauttia raikkaista löylyistä ja virkistäytyä pesuhuoneessa olevassa kylmävesialtaassa. Mahdollisuus vuokrata käyttöösi myös Kylpytynnyri. Saunarakennus on kooltaan 84 m².  Tarvittaessa käytettävissä on kaksi saunaa ja takkahuone. Edustussauna on noin 12 henkilölle ja perhesauna noin 6 henkilölle. Saunarakennus sijaitsee Rantatuvan kanssa samassa pihapiirissä, rantaan on matkaa noin 25 metriä.

Rantatupa
Rantatie 315
54920
TAIPALSAARI