Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Rauha ja Ukonniemi

Luontoa, urheilua ja kaksi kylpylää

Ukonniemen ja Rauhan alue on lomaparatiisi sinisen Saimaan rannalla. Se on yksi Suomen kauneimpia matkailualueita, jossa rentoutuu sekä keho että mieli.
Ukonniemi-Rauhan monipuolinen valikoima aktiviteetteja takaa viihtymisen pidempääkin. Meiltä löydät seikkailu- ja aktiviteettipuistot, keilahallit, erilaiset ohjelmapalvelut ja välinevuokraukset, Saimaa Geopark-kohteet, kattavat polku-ja latuverkostot ja taukopaikat Saimaan rantamaisemissa tarjoavat uniikin alustan ulkoiluun. Ja mihinkäs sitä olisi kiire, kun voit laajentaa kokemustasi ja testata taitojasi vaikkapa golfissa, tenniksessä, padelissa tai curlingissa.

Oletko kenties enemmän vesileikkien ystävä? Kahden kylpylän läheinen sijainti takaa sen, että voit halutessasi rentoutua vaikka molempien kylpylöiden poreissa. Näistä kylpylöistä löydät yhteensä yli 20 allasta, satoja metrejä vesiliukuja, monipuoliset saunamaailmat sekä rentouttavat hemmotteluhoidot. 
Aktiiviseen lomaan kuuluu tärkeänä osana myös ravinto. Haetpa sitten vaihtelua urheilijan ruokavalioon tai muuten vain etsit jotain uutta ruokakokemusta, monipuoliset ravintolaelämykset odottavat sinua! Saisiko olla pizzaa, burgeria tai maistuisiko tai tuoretta kalaa suoraan Saimaasta?

Tutustu, tule ja nauti sellaisenaan.

Rauha
LAPPEENRANTA
 
Ukonniemi
IMATRA