Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

RETUPERÄ RELOAD – aina enemmän wau

Saimaan Salaisuudet RETUPERÄ RELOAD – aina enemmän wau

Metsän monipuolisista terveysvaikutuksista puhutaan paljon, joten olisiko sinun aika kokea ne henkilökohtaisesti?

Vai tekisikö mielesi nauraa vedet silmissä ja tuntea hyvänolon hormonien hurina? Ohjauksessani pääset nauttimaan turvallisesti Etelä-Karjalaisen luonnon lumovoimasta, lataamaan akkujasi hyvinvoinnilla ja laskemaan stressitasojasi. Yritykseni Retuperä Reload tarjoaa luonto-ohjausta, naurujoogaa sekä tapahtumatuotantoa.

Luonto-ohjauspalveluita tarjoan eri kokoisille ryhmille. Etelä-Karjalan luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pysähtymiseen, rauhoittumiseen ja kiireestä irrottamiseen. Valittavanasi on järvimaiseman lisäksi erilaisia metsäympäristöjä, soita, kalliomaisemia ja jopa luolia. Luonto-ohjaajan ammattitaidolla ja hyvällä paikallistuntemuksella osaan viedä sinut parhaimpiin kohteisiin. Kerron sinulle luonnosta, kasveista ja eläimistä sekä erilaisia tarinoita. Ohjaan sinut tutustumaan ympäristöön kaikilla aisteillasi niin, että muistat elämyksen vielä vuosien jälkeenkin. Tuen sinua erilaisten harjoitusten avulla tulemaan tietoiseksi ympäröivästä metsästä ja omasta läsnäolostasi. Luonto-ohjauspalvelut paketoidaan sinulle tarpeiden mukaisesti.

Naurujooga on hassu konsepti, jossa päätetään tietoisesti aloittaa nauraminen erilaisten ohjattujen harjoitusten avulla. Tietoisesti aloitettu nauru muuttuu ryhmän tuen ja oman heittäytymisen myötä aidoksi, sydämestä asti pulppuavaksi iloksi, joka hellii ja hoitaa kokonaisvaltaisesti.  

Luonto-ohjauksen ja naurujoogan lisäksi järjestän erilaisia tapahtumia yhteistyökumppaneideni kanssa. Miltä kuulostaa voimavaroja lisäävät ja omaa aikaa tarjoavat retriitit? Vai kaipaisitko enemmän hulluttelua, kuten skumppakelluntaa? Vai haluaisitko päästä luontoretkeilyn makuun glamping-henkisellä täyden palvelun luontobnb – kokemuksella?

Työssäni asiakas on aina kaiken keskiössä. Palvelen sinua niin hyvin, että olet tyytyväinen saamaasi palveluun ja koet tulleesi kohdatuksi ihmisenä, yksilönä. Turvallisuus on minulle tärkeä tekijä ohjauksissa, huomioin turvallisuuden kokonaisvaltaisesti ja ennakoin mahdolliset riskit jo etukäteen. Toimin yrityksessäni kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja vastuullisesti.

Kaikkien tarjoamani palveluiden tavoitteena on lisätä asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, kerryttää voimavaroja ja irrottaa hetkeksi arjen yläpuolelle. Tervetuloa palveltavaksi juuri sinulle räätälöidyllä kokonaisuudella!