Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Saimaan palju ja lautta

saunalautta Lappeenrannassa

Lappeenrannan satamasta risteilevä saunalautta

Koe unohtumattomat hetket Saimaan aalloilla Saimaan paljun täyden palvelun saunalautalla, Lappeenrannan ensimmäisellä satamasta risteilevällä saunalautalla. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yrityksen tyhy-päivä, saunalautta tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja hauskanpitoon ystävien tai työporukan kanssa.

Lautan lähes 50 neliön sisätilat takaavat poikkeuksellisen upean elämyksen Saimaan aalloilla. Mukavuuksiin kuuluu kaksi vesivessaa, tilava sauna laadukkaalla puukiukaalla, lämminsuihku ja pukuhuone. Pesuaineet ovat valmiina käyttöön, sillä käytössä on laaja valikoima biohajoavia pesuaineita.

Lautan katolta löytyy 70 neliön aurinkoterassi, jossa voi nauttia auringosta ja käyttää kaasugrilliä vapaasti. Lisäksi saunalautalla voi järjestää kokouksia ja koulutuksia, sillä siellä on videotykki, Bluetooth-kaiutin ja pistorasioita laitteiden lataamiseen. Saunalautalle mahtuu 12 asiakasta kerrallaan, joten varaa omasi ja lähde luomaan unohtumattomia muistoja Saimaan maisemissa.. 

Saimaan palju ja lautta
Satamatie 23
53900
LAPPEENRANTA