Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Saunalaiva M/S EMMA

Unohtumattomia hetkiä Saunalaiva Emman Saimaa-risteilyillä

Saunalaiva M/S EMMA on yli satavuotias, aikaisemmin hinaajana toiminut alus, joka on muutettu huvikäyttöön. Sympaattinen Saunalaiva Emma sopii pienten ryhmien tilausristeilyille lyhyestä maisemaristeilystä vaikka koko viikon Saimaa ”tourille”.  Laiva toimii juhlapaikkana satamassa tai vaikka asiakkaan omalla mökillä järjestettäville tapahtumille.

Aurinkokannella (25 m2) on mukava nautiskella Saimaan maisemista ja aurinkoisista päivistä. Saunalaivalla on tietenkin tilava puulämmitteinen sauna, pesuhuone, uimataso ja vesikäyttöinen WC. Laivassa on myös oma keittiö ja oleskelu-/ruokailutila.

Saunalaivan henkilökunta järjestää risteilyn alusta loppuun. Halutessasi risteilyyn voidaan sisällyttää ruokailu ja saunominen sekä erilaista aktiviteettia aluksella tai saimaan saaressa. Tarvittaessa järjestämme risteilyn ajaksi musiikkia.

Saunalaiva Emman kotisatamana on Imatran matkustajasatama, josta kaikki risteilyt lähtevät ja palaavat, ellei tästä erikseen toisin sovita. Risteilykausi alkaa toukokuussa ja jatkuu aina lokakuulle saakka, jolloin Saimaan ruska on kauneimmillaan.

Saunalaiva M/S EMMA
Imatran matkustajasatama
Satamalaiturintie
55420
IMATRA