Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Scandic Patria

Tyylikäs hotelli Lappeenrannan keskustassa lähellä satamaa

Lappeenranta tarjoaa monenlaista mukavaa tekemistä ja kokemista. Kaupungin keskustassa, lähellä satamaa ja Linnoituksen kaupunginosaa sijaitsevassa Scandic Patriassa on helppo päästä lomatunnelmaan.

Hotellissa on kätevät pysäköintitilat pysäköintihallissa ja sisäpihalla. Lappeenrannan matkakeskus sijaitsee alle 2 kilometrin päässä hotellista.

Hyvät unet

Nauti hyvistä unista mukavissa ja viihtyisissä huoneissamme. Superior-huoneissa voit rentoutua hotellihuoneen oman saunan rauhassa. Osassa huoneita on myös parveke tai patio. Erityiseen hemmotteluun kannattaa valita tilava Junior suite.

Aamiainen

Scandic Patria tarjoilee joka aamu runsaan hotelliaamiaisen. Meiltä löydät tarkasti valikoituja klassisia hotelliaamiaisen suosikkeja. Valikoimassamme on aina luomutuotteita, lähellä tuotettuja aamiaisherkkuja ja sesongin makuja, sillä vastuullisuus on tärkeä osa arkipäiväämme.

Ravintolat

Päivän päätteeksi voit nauttia maittavan aterian hotellin modernissa Torilla-ravintolassa, jossa pohjoismaiset klassikot on tuotu tähän päivään rennoilla resepteillä. Kesäaikaan asiakkaidemme käytössä on viihtyisä terassi ja mukava aulabaari palvelee asiakkaita vuoden ympäri.

Saunaosasto ja hyvinvointi

Hotellin viihtyisällä saunaosastolla on mukava rentoutua niin löylyissä kuin porealtaassa.

Myös hotellin modernissa kuntohuoneessa hiki nousee helposti pintaan. Lisäksi Saimaan upea luonto lenkkeilymaastoineen sijaitsee aivan lähellä. Voit suunnata luontoretkellä myös esimerkiksi hotellin polkupyörällä.

Majoitustoimintaa ympäristöä kunnioittaen

Meillä majoitut, ruokailet ja kokoustat hyvällä omallatunnolla. Scandic Patrialle on myönnetty Joutsenmerkki ja kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkki.

Scandic Patria
Kauppakatu 21
LAPPEENRANTA