Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Suvorov Band

Saimaan SalaisuudetSaimaan SalaisuudetSaimaan Salaisuudet

Mitä odotatkaan historialliselta musiikkiteatteriesitykseltä, Suvorov Band todennäköisesti ei ole sitä.

Suvorov Band on katusoittobändin muotoista musiikkiteatteria. Bändin tarinat keskittyvät 1700-luvulla eläneen generalissimus Aleksandr Suvorovin (ven.) hahmon ympärille sekä Vanhan Suomen (nykyinen Kaakkois-Suomen alue) historiaan. 

Mitä odotatkaan historialliselta musiikkiteatteriesitykseltä, Suvorov Band todennäköisesti ei ole sitä. Paatoksen ja patsastelun sijaan bändi laittaa ranttaliksi. A. Suvorov on jäänyt historiaan yhtenä maailman menestyneimmistä sotapäälliköistä, mutta myös eksentrikkona ja hulluttelijana - ja tämän persoonallisuuden henkeä myös esitykset kunnioittavat. Bändin show on viihteellinen ja mukaansatempaava.

Käsikirjoitukset, sävellykset ja sanoitukset ovat työryhmän omaa tuotantoa. Esityksissä kuultavat biisit ammentavat lukuisista eri musiikkityyleistä ja sen sävelissä kaikuu niin rock'n'roll, ska, gangstarap kuin kansanmusiikki. Biisistä toiseen tarinaa kuljettaa humoristiset ja historiaa valottavat dialogit. Suvorov Bandin esitys ei lepää laakereillaan, vaan tykittää historiaa ennen näkemättömällä tavalla!

Suvorov Bandin voi tilata tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Suvorov Bandilla on noin tunnin pituinen setti, joka koostuu kolmesta parikymmenminuuttisesta itsenäisestä esityksestä. Esitykset on siis esitettävissä erikseen tai yhtenä pidempänä kokonaisuutena.

Suvorov Band on kolmihenkinen akustisesti esiintyvä bändi (haitari, perkussiot, kitara), joka voi katusoittohengen mukaisesti esiintyä käytännössä missä vain.

Suvorov Bandissa esiintyvät lappeenrantalaiset teatterin, musiikin ja kulttuurin ammattilaiset Aapo Stavén, Seppo Äikäs ja Ossi Välimäki.